Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pragne Go

Mam upragniona randke! CZYM GO OCZAROWAC POMOCCYYY

Polecane posty

Gość Pragne Go

Czym powinnam oczarowac meszczyzne,dodam ze jest ladnych pare latek starszy odemnie,jak go uwiesc?Odpowiem tylko ze mini odpada No kobiety macie szanse podzielic sie doswiadczeniem:-)

Gość Pragne Go
o..nikt nie pomoze

\"meszczyzne\" postaraj sie nie wysyłac mu sms-ow, bo z taka ortografia mozesz go wystraszyc

Gość julka19i
a jaka jest różnica wieku między wami?

Gość pierwsza randka
i chcesz go uwieść?

jak będziesz chciała coś zrobić na siłę, to ci się nie uda... albo go oczarujesz tym jaka jesteś, albo nie. wyjścia są trzy: albo powalisz go na kolana urodą, elokwencją, humorem, że od razu się w tobie zakocha albo rozczaruje się tobą i raczej się już nie spotkacie albo spodobasz mu się, ale tylko na tyle, żeby była to randka z finałem w łóżku...czyli w sam raz na jeden raz... dlatego nie wiem, czy warto uwodzić na pierwszej randce, chyba, że dajesz upust wyobraźni i idziesz na całość...

Gość
Podać piwo i pokazać nagość...

Gość yholkmgb
byc soba ale nie palnac zadnej glupoty, zastanow sie 3 razy zanim cos powiesz bo czesto jak nam na kims zalezy z nerwow cos wychodzi nie tak jak powinno. czesto sie usmiechaj, udawaj zainteresowanie(nawet jak nawija o czyms nudnym), pokrec loczki we wloskach:P , uwodz spojzeniem... itd itp duzo by gadac