Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała23x

Mój były umarła w rocznicę tego jak go zostawiłam

Polecane posty

Gość mała23x

Co mam o tym myśleć?tak mi źle, nie wiem co ze sobą zrobić. Wiem-zostawiłam go ale życzyłam mu dobrze, chciałam, żeby był szczęśliwy. To jakis zbieg okolicznosci czy co? Nie wiem jak zginal nie chcą mi powiedzieć. To już dwa lata jak się rozstaliśmy. Dowiedziałam się wczoraj, nawet nie mogłam jechać na pogrzeb bo dzień po się dowiedziałam. Nie umiem sobie z tym poradzić:(:(:(

Gość mała23x
miało być umarł* a nie umarła

Gość skoro nie chca powiedziec
to moze samobojstwo...

Gość mała23x
ja naprawde nie umiem sobie z tym poradzic:(

Gość prowokacja jak jasna cholera
gdyby tak rzeczywiscie bylo nie pisalabys o tym na kafe. Ludzie czy wy juz nie potraficie usiasc i pomyslec? Mam wrazenie, ze kazdy lata z kazda glupota na kafeterie. Mam nadzieje, ze nie klamiesz, bo jesli to tak, to bardzo kiepski zart.... Jesli to prawda, to bez wzgledu na to, jak umarl, jestes bez winy. Nie mozna byc z nikim z litosci...

Gość Pscółka_7896
pewnie się zabił, dlatego nie chcą Ci powiedzieć.. moze nie mógł się pogodzić z tym że go zostawiłaś.. nie wiem co o tym mysleć, ale zbieg okoliczności?-wątpie.

To raczej nie jest temat, żeby tu o nim pisać. Też uważam, że to prowokacja.... Ja się nigdy nie rozpisywałam o tym, że moja koleżanka z liceum popełniła samobójstwo w moje urodziny.... bo takie rzeczy przeżywa się samemu, a nie ogłasza o tym całemu światu. Mamy ci napisać, że to twoja wina, czy wolałabyś usłyszeć, że nie jesteś winna? Jeśli faktycznei się tak stało, to uważam, że jesteś upośledzona emocjonalnie, że piszesz o tym tutaj.... :O

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ty pscólka-7.... ty nienormalna jestes??????????????????????????

Gość Pscółka_7896
czemu??;] nie wiedzaiałam co napisać;] czy można coś mądrego napisać na ten temat??;] chyba to nie jest temat do pisaniia na forum.o2

Gość mala23x
a nie wpadliscie na to,ze nie mam o kim z tym porozmawiac? dla was to prowokacja-okay, ale skad mozecie wiedziec jak byscie sie w takiej sytuacji zachowali i czy byscie nie napisali o tym na forum? nie wiecie tego, bo w tej sytuacji nie byliscie moze ja nie mam zkim o tym pogadac?moze nie jestem tak wylewna ze polece z taka wiescia do mojej mamy albo kolezanki? w kazdym razie dzieki za wsparcie widocznie nie warto tu z problemami i smutkami przychodzic bo jesli ten problem nie bedzie typowym czyli-on mnie zostawil, ona go zdradzila itp, to od razu przykleicie metke z napisem" prowokacja"

Gość pogodz sie z tym
to juz 2 lata nie byliscie razem, watpie zeby tyle czasu cierpial a w koncu popelnil samobojstwo

1. jedni milczą, inni chodzą do psychologa, inni piszą na kafe 2. cierpienie nieraz ciągnie się latami, a decyzja o samobójstwie bywa często spontaniczna :(

Gość ja bylem z moja luba trzy razy
najzwyklejszy w swiecie przypadek. Fakt autentyczny w dniu w ktorym bralem slub koscielny byl pogrzeb sasiada i co ja slub zamowilem 3 miesiace wczesniej. Jesli bedziesz myslec tak dalej to poczujesz sie winna za huragan na Hawajach