Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehe chyba coś ze mną nie tak

WYTŁUMACZCIE PROSZĘ JAKBYM BYŁA NAJWIĘKSZĄ IDIOTKĄ...........

Polecane posty

:) Zaczynam nowa pracę i miałam do wypełnienie taki kwestionariusz, no wiecie pasel i te wszytskie duperele i na końcu było kilka sformuowań i niepotrebne trzeba było skreślić i było coś takiego jak : Nie jestem studentem i nie posiadam waznej legitymacji studenckiej. Z racji tego, że jestem studentka to skreśliłam oba "nie", więc było że ejstem studentem i posiadam ważną legitymacje studencką,ale kolejne stwierdzenie mnie zgłupiło:D Było co w styl: Nie jestem obecnie zatrudniona na żadnym innym stanowisku. Jest to prawdą ponieważ to moja peirwsza prac, więc tam nic nie skreślałam bo zdanie jest prawdziwe,a ta babka zaczęła się na mnie drzeć, że skoro nie jestem nigdzie indziej zatrudniona to mam skreśłić słowo"jestem":/ Nic z tego do teraz nie kumam i nie ma do dla mnie żadnej logiki:/ Skoro trzeba skrelić niepotrzebne a to zdanie było ok to po cholere miałam skrelić co bez czego to zdanie nie ma sensu?;/ Proszę wyjaśnijcie mi to jak idiotce bo serio nie kumam:(

Gość no to zobaczymy
Ta baba jest idiotką, nie Ty. To tak na pocieszenie... biurwy jedne. :O

Gość nigdy nie wierz
skresl to co kaza i usmiechaj sie ladnie :D Z paniami w kadrach trzeba dobrze zyc ;)

no skreśliłam to "jestem" ale chyba musiałam mieć nieźle zdziwioną minę:p

no wiem:/ przeciez zostawić to chyba najlogiczniejsze skoro to co jest tam napisane jest prawdąa ona do mnie "no skreśl tutaj niepotrzebne":o ja na nią i mówię, "no ale ja nie jestem nigdzie indziej zatrudniona" na co ona w ryk"no to skreśl słowo"jestem""!!!!!!!!!!:o

myśłałam, że się przesłyszałam:D i niepewnie skreśliłam a ona "no dobrze":| Kurde nic nie kumam:/

no bo formularz jest zle ułozony, to dlatego i baba tez głupia jak całe zycie obraca tylko 1 papier to się go nauczyła a ty widziałas go pierwszy raz, wiec normalne jest,ze mozesz czegoś nie wiedzieć nie przejmuj sie

nauczyla sie?? to ja się nauczyła,że źle "podpowiada"?:P

Gość asdasdsad
moze dla niej jest na reke jesli jestes "zatrudniona", hmm

Gość asdasdsad
....i chce sie ciebie pozbyc?

Nie nie:) Jje chodził o to, że jest skreślę słowo"jestem" to wyjdzie na to ze nie ejstem nigdzie indziej zatruniona:o ale logika:/:o

poprostu w tym formularzu zabrakło jeszcze jednego \"jestem\" do skreślenia. To powinno brzemieć tak Nie jestem / jestem zatrudniona ..... itd. i wtedy można spokojnie skreślić to drugie \"jestem\"