Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekkoszurnięty

jak znaleźć seks przyjaciela

Polecane posty

Gość lekkoszurnięty

słuchajcie, jeśli jest się atrakcyjnym facetem, ale dośc nieśmiałym do kobiet na dodatek po przejściach jakiś związkowych, to jak znaleźć sobie w trójmieście seksprzyjaciela? głupie, ale prawdziwe

bo tak naprawdę poważnego związku mam na razie dość, ale człowiek jest człowiekiem i swoje potrzeby ma, a do usług agencji się nie zniżę, zdjęć na forum randkowym też nie zamieszczę bo nie uważam tego za poważne, trochę to takie jak ciuch na sprzedaż na bazarze

poza tym myślę że w podobnym co ja położeniu jest parę setek ludzi, jeśli nie tysiące, kwestia techniczna tylko jak się znaleźć i czerpać z tego jakieś korzyści obopólne, wiem jak to brzmi równie dobrze mogłem napisać - czy jest tu jakaś dupa do przerżnięcia w trójmieście, po prostu taki nie jestem

Gość powodzenia życzę
oczywiście że mogłeś napisać "czy jest tu jakaś d**a do przerżnięcia w trójmieście" bo szukanie seks przyjaciół sprowadza sie technicznie do szukania d**y do przerżnięcia :)

tak wiem że google, ale jakieś te czaty takie dla napalonych małolatów, fakt że mam 30 lat i jeszcze nie jestem taki stary, ale jakoś mi to nie pasuje

no tak, można tak powiedzieć, polega to generalnie na tym, że nie mam śmiałości do poznawania kobiet, potem to jakoś idzie, po prostu nigdy nie byłem w tym dobry

zresztą wiadomo że nie zacznie się od seksu ale od kawy pewnie gdzieś, a jeśli przyświeca nam ten sam cel, to po prostu jeśli sobie pasujemy jest łatwiej

wiec to tak nie działa, że pierwsze spotkanie i seks, bo do tego faktycznie można sobie z agencji skorzystać, a fajnie jest kiedy dwoje ludzi chociaż nadaje na tych samych falach i siebie w miarę akceptują jeśli chcą to zrobić razem i czerpać z tego przyjemność

zreszta seksprzyjaciółka czy seksprzyjaciel to już chyba socjologiczny termin, takie ostatnie nowe zjawisko w sumie bardzo pożyteczne

no dobra, jeśli postawiony przeze mnie temat jest zbyt zadziorny, zmieniam go na SEKSPRZYJACIEL/PRZYJACIÓŁKA JAKO ZJAWISKO SOCJOLOGICZNE

Gość dgjuykui
w pubie gejowskim:O

Gość na dluzsza mete takie nie
funkcjonuje

Gość nie ma sie co oszukiwac
oczywiscie jest wiele takich osob miloby by spotkac sie z jakas nieznajoma bez zobowiazan na kilka godzin nawet nie mowiac nic o sobie jesli naprzyklad dobrze rozmawialo sie przez internet wymiana fotek

no fakt, z zobowiązaniami to zawsze jest problem, bo serce nie sługa raczej, coś zatrybi i bęc... natomiast nie wiem czy po takiej wymianie fotek i rozmowach długich przez internet, ci ludzi ciągle są anonimowi i nic o sobie nie wiedzą, raczej to medium sprzyja temu że czasami więcej się powie niż w rzeczywistości, o ile jest się szczerym, nie uważam że wtedy ludzie są dla siebie ciągle obcymi ludźmi

Gość nie ma sie co oszukiwac
prawda jest taka ze nawet kobitki mialy by chec na takie cos spotkanie nic o sobie nie wiedziec krotka rozmowa przed i heja tylko problemem moglby byc stres i zaklopotanie jakby rozmowa nie szla lub roszczarowanie wygladem

pewnie taka forma też ma w sobie dreszczyk pewien, ale jeśli wygląd nie zagra, to z seksu fajnego też nici, przecież nikt się do tego nie zmusi dlatego forma rozmów i fotek jest zawsze bezpieczniejsza a w sumie spotkanie potem, kiedy każde wie o co chodzi, a prowadzi się rozmowy przy kawie, są chyba nawet podniecające, bo wiadomo czym kawa się skończy, chyba każdy lubi taki dreszczyk

Gość trochęszurnięty
widzę że temat nie podpasował

Gość Co ty stary
to nie ma szans . Kazda kobieta od razu mysli o slubie rodzinie dziecku itd. Jak chcesz przygodnego seksu to wybierz sie na najblizsza dyskoteke . Postaw dziewczynie pare drinkow i masz akcje w pobliskich krzakach !

to po części prawda, czego byśmy nie robili i jak szczerzy byli wobec kobiet, zawsze istnieje to ryzyko że jednak jej uczucia wezmą górę, niestety to tylko my mężczyźni potrafimy oddzielać seks od uczucia i nawet zapewnianie z góry o istniejącym układzie nie uchroni od problemów uczuciowych w przyszłości. no cóż, ale czasami to nie jest takie złe, jeśli dwoje ludzi pasuje do siebie, sprawdzili się w tych sprawach, lubią się i szanują to jeśli obopólnie przerodzi się to w coś więcej to chyba nic w tym nie ma złego, jednak po częstotliwości odpowiedzi na ten temat widać że temat jest trudny, niebezpieczny i ryzykowny. wypowiadajcie się ludzie czy zyjecie w takich układach,jak one funkcjonują, przecież słyszy się dzisiaj o takim zjawisku, jest to praktyczne i daje konieczny upust emocji

ja bedąc aktualnie po rozwodzie i naprawdę nie mając ochoty na jakiś stały związek próbowałem poznać kogoś na forum randkowym, ale z racji tego że nie zamieszczam tam zdjęcia (bo to wydaje mi się jednak dziwne, tak jakbym wystawiał się na licytację - chociaż oczywiście zaraz na maila odsyłam swoją podobiznę) to raczej nie mam szans na wzbudzenie zaufania u kobiet, no i trudno się im nie dziwić

Gość idź do burdelu
w trójmieście mamy chyba tego troche... po za tym jest jeszcze sponsoring i to jest chyba idealnie to o czym mówisz. Musisz jej tylko kupowac drogie rzeczy ;)

Gość lekkoszurniety
burdel i sponsoring odpada, nie chodzę do takich kobiet

Gość jarre
Ta-ak. Powinna byc swieta i kochana, i - w drodze wyjatku - wlasnie z Toba umowic sie na jakze romantyczne (najlepiej jednorazowe) SEKSSSSPOTKANIE. Piekna opowiesc!

Gość lekkoszurniety
Jeśłi nic nie możecie pomóc może chociarz powiecie jak znaleźć jakiś klub gejowski. Jeśli bolec w moim odbycie będzie rozwiązaniem moich problemów to niech tak będzie. :classic_cool: