Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaolaolaolaolaola

Czy mogę zmieszać szampon/farbę Loreal Casting Creme Gloss....

Polecane posty

Gość olaolaolaolaolaola

Czy mogę zmieszać szampon/farbę Loreal Casting Creme Gloss Jasny brąz 500 z brązem 400?

Gość powodzenia życzę
:)

Gość olaolaolaolaolaola
Chcę mieć włosy takie bardziej pod ciemny brąz ale nie czarne dlatego pomyslałam zeby zmiksować te farby, myslicie ze to dobry pomysł?

Gość no normalnie jaja
ja nie radze :/

Gość spokojnie możesz

Gość oczywiscie ze mozesz
moja fryzjerka czesto miesza farby zeby uzyskac odcien jaki jej pasuje, musisz tylko zachowac proporcje miedzy iloscia farby a iloscia utleniacza i lepiej za malo utleniacza niz za duzo

Gość olaolaolaolaola
czyli na dwie tubki ile mam dodać utleniacza?

Gość skoro na jedna tubke daje
sie jeden utleniacz to ile daje sie na dwie tubki?? :-P Normalnie moglabym zglosic to zadanie do znioru zadan z matmy w 1. klasie hehehehehhehehee

a farbowałaś juz sobie włosy tym jasnym brązem? mam ciemno brązowe włosy,brązy loreala wychodziły mi prawie czarne,dopiero ten jasny jest w koncu ciemny,a nie czarny

Gość nie zdziw się gdy wyjdzie
dziwaczny kolor, w końcu mieszasz dwa różne preparaty gdybyś jeszcze mieszała dwa różne odcienie tej samej firmy i farby to byłoby ok

Gość olaolaolaolaolaola
falluscynacja- nie, nie farbowałam to mój pierwszy raz jeśli chodzi o samodzielne farbowanie całych włosów, przez 6 lat miałam pasemka a miesiąc temu zafarbowałam u fryzjera na czekolade no i teraz chcę sama je pomalować. Chciałam zmieszać właśnie te dwa szampony by nie wyszedł mi czarny kolor. "nie zdziw się gdy wyjdzie dziwaczny kolor, w końcu mieszasz dwa różne preparaty gdybyś jeszcze mieszała dwa różne odcienie tej samej firmy i farby to byłoby ok"- no właśnie sie zastanawiam czy nie wyjdzie dziwny, ale to jest ta sama firma no i jasny brąz z brązem jest zbliżony do siebie więc chyba nie powinno wyjść źle, troszke mnie teraz nastraszyłaś :(

Gość przecież ona miesza dwa
szampony tej samej firmy

ja się zapytałam,bo tak sobie pomyslałam skoro mieszać,jesli casting loreal jasnobrązowy wychodzi jak ciemny brąz,a co do mieszania,jesli oba kolory są tego samego rodzaju i tonacji,to nic sie nie stanie,dlaczego ma wyjsc niby dziwny kolor? najwyżej inny (stawiam,że ciemniejszy :-)) olaolaolaolaola,a może sprobuj najpierw bez mieszania? naprawdę kolory brązowe są dużo ciemniejsze niż na opakowaniu,a poza tym casting się zmywa,wiec za 6 tygodni będziesz mogła ewentualnie poeksperymentować

Gość olaolaolaolaolaola
falluscynacja- kupiłam właśnie dziś już te dwa odcienie i obawiam się że jedna tubka mi nie wystarczy, mam dość grube włosy do połowy pleców :/ hmm... ale dzięki za rade, gdybym wiedziała wcześniej kupiłabym 2 opakowania jasnego brązu. Chyba że dodam po prostu do janego brązu, nie całe, ale pół tubki brązu. Bo obawiam sie jednak że wyjdą czarne.

Gość olaolaolaolaolaola
up

Gość olaolaolaolaolaola
uppppppppppp

Gość cataleya
bożeeee nic sie nie stanie.kolor będzie taki pomiędzy może bardziej brązowy niz jasno brązowy. też masz problem a po za tym to jest szampon farba więc na lajcie będziesz mogła poprawić pozdro.