Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karooolka

Prosze napiszcie co mi jest

Polecane posty

Gość Karooolka

Hej dziewczyny od 2 dni czytam wasze forum i szukam odpowiedzi na moje pytanie ale doszłam do wnisku że lepiej będzie jak sama zapytam.... Niewiem czy to co się dzieje teraz ze mną to może byc ciąża czy tylko zwykłe przeziębienie czy inne zaburznia... 9 powinnam dostać okres ale on się niepojawia i nawt tak jak zwykle brzuch u dołu mnie nie boli tylko bardziej żołądek i z boku tak jakby jajniki. Mam lekkie mdłości ale niewymiotuje i mam wstręt odo jedzenia. Wcześniej od jakiegoś czasu mamregularne miesiączki. Przed ostatnim okresem miałam dziwne upławy które lały się ze mnie jak woda i tym razem też tak jest tylko że ostatnio miesiączka mi się nie sóżniała. Mam czasem zawroty głowy poktórych wydaje mi się że zaraz zemdleje. W piątek dostałam nawet lekkiej temperatury (37,3). Bolą mnie mięśnie jak od przeziębienia ale niejestem tak przeziebiona jak zawsze i po tej piątkowej temperaturze nie dostałam gorączki jak zawsze przy normalnym przeziębieniu. Czasem mam napływy goraca i robi mi się dusno.

Gość eqr
Antek, Marcin, Damian Kamila, Agatka, Zyta

Gość Karooolka
Aha niewiedziałam że nawet pytania nie można zadać dziękuje

nie no pytać zawsze można :) tylko naprawdę nikt ci nie odpowie. nie wiemy co się dzieje u ciebie w organiźmie, nie wiemy czy masz powody by podejrzewać ciążę. najlepiej będzie jak zrobisz test. jak wynik będzie negatywny to poczekaj jeszcze z tydzień i idź do lekarza, jak pozytywny to też wizyta u ginekologa jak najbardziej zalecana :)

Gość Karooolka
Dzięki

hej czuje to samo.mam bole brzucha jajnikow i dostalam pierwsze w zyciu plamiene w sobote.grypa i 37,2 goraczki mam.bola nogi krzyz i kregoslup moj a bratowa patrzy na mnie i mowi CIAZA. powodzenia

Gość Karooolka
Hej dzięki za post... Chciałabym żeby to była ciąża;;) Trzeba będzie zrobić w końcu ten test:) Trzymam kciuki:)

a te wredne kwoki jak mają sie tak odzywac to niech spadaja do garów.czlowiek sie denerwuje a tu takie zolzy. gadac to doradzac.a jak nie to sie nie odywac mialas plamienie????ja tak!WIEC MAM DUZE SZANSE.MAM OD TRZECH DNI SCISK ZOŁADKA.TEZ.ogi lydki.plecy.

Gość Karooolka
Tak mam plmienie i to okropne:( Tylko boje się żeby to nie była jakaś dziwna choroba. Masz racje jeśli ktoś nawet doradzić nieumie to po co pisze chyba tylko żeby zrobić przykrość drugij osobie:( Współczuje takim ludziom że naiema w nich ani trochę zrozumienia:(

zaginaj do ginekologa.jezeli wykluczy ciaze to moze byc cos innego.jakas nadzerka czy cos

Gość Karooolka
UUps... najpierw zrobię test jeśli nie będzie cąży to pójdę a jeśli będzie to tesh pójde wiec na jedno wychodzi.

Gość Karoollkkaa
No iii.... 5 Tydzień!! Dzidziusia jeszcze zabardzo nie widać lekarz mówi żebym przyszła za tydzień jest tylko malutka plamka na monitorku ale jest najpierw robiłam testy wszystkie pozytywne!! Jak się ciesze!!

Gość Karoollkkaa
No iii.... 5 Tydzień!! Dzidziusia jeszcze zabardzo nie widać lekarz mówi żebym przyszła za tydzień jest tylko malutka plamka na monitorku ale jest najpierw robiłam testy wszystkie pozytywne!! Jak się ciesze!!