Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o masz o masz

Dziąsła

Polecane posty

Gość o masz o masz

Mam taki problem.Kiedyś jak bylam młodsza koleżanka mi mówiła że powinnam iść do dentysty by skrócił mi dziąsła bo za bardzo nachodzą na zeby. Nie poszłam. Od jakiegoś czasu z przodu tam gdzie są barziej na zębach puchną bolą i jeszcze bardziej nachodzą na zęby . Co to może być ? W czwartek dopiero ide do stomatologa

Gość o masz o masz
pomóżcie mi?

Gość o masz o masz
???????????????

nie mam pojecia idz do apteki lub makketu kup meridol maste i koniecznie plyn do plukania dziala cuda

Gość o masz o masz
a jaki płym najlepszy?

Gość o masz o masz
????????

Zacznij używać leczniczej pasty Ajona. Działa rewelacyjnie. Wypróbowałam na sobie.

Gość Spaaaaaaaaaaaaaam
http://www.zlecenia.przez.net/aukcja ,44081,zlece-marketing-szeptany "Witam! Proponuję 100 zł za 100 postów. Posiadam doświadczenie w marketingu szeptanym oraz konta "z historią" na wielu forach, więc będę wiarygodna dla innych forumowiczów. Niezależnie, czy post będzie z linkiem czy nie, biorę 1 zł za niego. Piszę się to łatwo i szybko, więc Pana zlecenie będzie samą przyjemnością. Na życzenie fvat. Moje gg: 1631629 Zapraszam do współpracy! diwa82@o2.pl " Jakby ktoś miał zlecenia dla koleżanki Diwy z posta wyżej - jak widać "marketinguje" skutecznie ... :D