Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwaczka_18

Czy ja jestem lesbilką?

Polecane posty

Gość Dziwaczka_18

Mam straszny proble :(( Wydaje mi się że jestem lesbilką :(( Chodzi o to że jak przez chwile obejmuje się z chłopakiem to jest fajnie ale już następnego dnia jak sobie pomysle o tym to mi niedobrze.Niewiem co to moze znaczyć.Prosze o pomoc jak ktos juz sie z tym spotkał

Gość warszawianka to tu to tam
lesbijke pociagaja kobiety? ciebie pociagaja? bo to ze chlopaka nie lubisz jeszcze o niczym nie swiadczy.

Gość Pscółka_7896
moze chłopak był jakiś łee?? to jeszcze nie jest lesbijstwo...:|

może to połączenie lesbijki i debilki ;) sory za szczerość, ale wystarczy spojrzeć do słownika :O

Gość Pscółka_7896
Spokojnie:):):) A pociągają Cię dziewczyny? Może okres dojżewania.?

Gość Dziwaczka_18
Chłopak mi się podoba.Wogole dużo chłopaków mi sie podoba ale nioe wyobrazam sobie sie z nimi całowanie.Jak sobie o tym pomysle to mi sie niegobrze robi.a jesli chodzi o dziewczyny to sama nie wiem:((

Gość Pscółka_7896
a ile masz lat?

Gość Dziwaczka_18
niedługo 18

Gość Pscółka_7896
aha.. to ja tego nie rozumiem jak można nie lubić całowania sie z chłopakami;] to musi być z TObą coś nie tak:} OK, żartuje. może Ci przejdzie. a nigdy nie czułaś się w towarzyswie dziewczcyn jakoś tak. nowiesz??

Gość Dziwaczka_18
Nie raczej nie.Wiesz moze to chodzi o to że ja nigdy chlopaka nie miałam albo nie dorosłam jeszcze do takiego życia:(

Jest proste wytumaczenie - ten chłopak podoba Ci się z charakteru, ale wasze geny nie pasują ;) Serio mówię - może być tak, że na odległość jest ok, ale jakikolwiek fizyczny kontakt okazuje się być porażką (nie ta chemia). Wyjście - poczekać aż się pojawi osoba, która faktycznie będzie Cię pociągać. Wtedy się okaże, jakiej jest płci. ;) Może też być, że masz jakieś negatywne pojęcie o cielesności w ogóle i z jakiegoś powodu (wychowania?) brzydzisz się wszelkich tego aspektów. Wtedy polecałabym wizytę u psychologa, bo po co się z tym męczyć.

Gość Pscółka_7896
nie no.. 18 lat to chyba odpowiednia pora na chlopaka, napewno się zakochasz w jakimś w końcu, nie każdy ładny chłopak którego całujesz musi być tym jedynym i jakimś specjalnie fajnym.

Gość Dziwaczka_18
To było tak ze jak wczoraj mnie obejmował i tanczyłam z nim było ok ale jak juz wstałam to niedobrze mi jak sobie pomysle:( a do psychologa sie wsydze pojsć:((

Moim zdaniem to po prostu niewłaściwy chłopak i tyle. Może taniec Ci się podobał, bo poczułaś się dowartościowana itp., ale potem doszły do głosu prawdziwe odczucia. Nie wkręcaj sobie filmów niepotrzebnie ;)

Gość ncwCF
dziewczyno, wyluzuj trche, wszystko bedzie dobrze.ja mam 19 lat i tez nigdy nie mialam chlopaka i jak np.rozmawiam z jakims i sobie wyobrazam, ze moglabym sie z nim calowac to mnie mdli.tzn kiedys mialam bardziej, teraz juz jakos tak lepiej;) no i to oczywiscie zalezy jaki chlopak tak jak pisaly dziewczyny, nie z kazym mozemy byc blizej, bo niektorzy po prostu nam nie odpowiadaja ot cala filozofia. pozdrawiam;)

Gość Dziwaczka_18
Do: zmotorryzowana wielkie dzieki za pomoc:) napewno masz racje

Gość księzniczka rękawiczka
wiesz ja tez tak miałam dopoki sie nie zakochałam pierwszy raz :) to całowanie wydawalo mi sie obrzydliwe! ale jak sie zakochłam to ach... miodzio mogłam sie cały czas całowac:) poprostu to nie ten facet i tyle:)