Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 TINEJKA

Brama

Polecane posty

Go艣膰 TINEJKA

Mam cie偶ka kuta brame, chce ja zrobic na pilota i tak sie zastanawiam czy ktoras z Was zakladala sama- tzn sama wybrala firme model i dopilnowala montazu Jesli mozecie podzielcie sie doswiadczeniami i opiniami na temat swojego automatu

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kaszkia
z tego co moge ci powiedziec, bo sama pilnowalam tego u swoich rodzicow- to musisz najpierw dowiedziec sie ile wazy Twoja brama, poza tym istotne jest czy jest ona otwierana tzn ma dwa skrzydla osobno otwierane czy jest przesuwana no i jaka ma dlugosc kazde skrzydlo. wtedy idziesz do dilera i on ci doradzi, moi rodzice kupili model 740 frmy faac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szu_Szu
My takze wybralismy firme Faac bo sasiad mial ich automat do garazu i tez polecil nam dobry serwis, wiec wzielismy od niego kontakt i tez zamontowalismy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZzZuZzZiA
kurcze, no ja to sama bede musiala wybrac silownik i ekipe co go zamontuje- mozecie zapytac swoich chlopakow/mez贸w co powinnam wziac pod uwage przy wyborze? aha firma Faac ma bardzo du偶o pozytywnych opinii o ich produktach wiec chyba warto w nia zainwestowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krizeczka
ja sama co prawda nie wybieralam i nie montowalam, ale uczestniczylam w wyborach taty, wiec troche moge Ci powiedziec mamy brame przesuwna co wazy ok 600kg i to glownie bylo wyznacznikiem jaki model sie bierze, tata wybral firme Faac bo ich piloty maja bardzo dobry zasieg i to jest model Jumbo 14

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TINEJKA
Mam bram臋 jednoskrzyd艂ow膮 tzn taka przesuwan膮, wa偶y ok 460kg, i teraz mam pytanie do Was dziewczynki - ile maksymalnie pilotow moge wzi膮膰 do bramy? i czy zim膮 nie b臋dzie mi si臋 to zacina膰? i generalnie to jeste艣cie zadowolone z firmy Faac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szu_Szu
Chyba tyle ile tylko chcesz, w zestawie jest chyba do 4, a zima wiadomo kazdy automat musisz odsniezac- sam tego nie zrobi.... Jesli chodzi o Faac- to jedna z najlepszych firm na polskim rynku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krizeczka
i jak tam Tinejka? na co sie zdecydowalas? Faac czy jednak cos innego? i jesli juz zamontowalas to podziel sie uwagami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pyszczunia
OOOO jaki dziwny i zarazem hmm zyciowy temat :) az sie sama podpytam mezusia co mamy na bramie, bo wyjezdzam wciskam pilocik i nawet nie wiem jakiej firmy ani jaki model ;p a moze tez jakis faac;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TINEJKA
Cze艣膰 w nowym roku! Doradzono mi i wybra艂am model 741, monta偶 planuj臋 ju偶 wiosn膮, bo te warunki zimowe to s膮 ma艂o sprzyjaj膮ce Piloty b臋d臋 mie膰 3 (2+1)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jaki koszt takiej bramy
???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u贸p贸up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pikna222
a skad jestes i mozesz dac jakis namiar na dilera tego FAAC???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rabcia
kurcze ja to podziwiam jak kobieta sama takie rzeczy wybiera... ja chyba bym nie umiala... a tu prosze znalazla firme i wybrala naped- a skad wiedzialas ze Faac bedzie ok?? a moze cos innego byloby lepsze, he???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TINEJKA
Witajcie w Walentynki :) hehe Je艣li chodzi o m贸j wyb贸r to po prostu wzi臋艂am to, co znam i to co sprawdzone- tata mia艂 ten nap臋d to wzi臋lam t臋 sam膮 firm臋. Monta偶 zobaczymy jak wyjdzie - ja sama tego zak艂ada膰 nie b臋d臋 Ja jestem z pod Olsztyna a namiary dam nast臋pnym razem na dilera, ale mo偶esz te偶 znale藕膰 na stronie www.faac.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mistrzynia
Ojej dobrze, 偶e tu trafi艂am bo teraz sama b臋d臋 zak艂ada膰 nap臋d w sensie kupywa膰 wi臋c taka wiedza sie mi przyda. to m贸wicie, 偶e FAAC?

Udost臋pnij ten post

Tak zdecydowanie polecam, szczegolnie ze dobrze mi ja zamontowali jestem happy z tego powodu bo chociaz jeden klopot z glowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mistrzynia
A mo偶esz mi powiedzie膰 sk膮d jeste艣??? Bo chcia艂abym wzi膮膰 namiary na monter贸w i dilera FAAC, wiesz z polecenia jest zupe艂nie inaczej ni藕 samemu szuka膰

Udost臋pnij ten post

To mo偶e raczej Ty mi powiedz sk膮d jeste艣... Albo lepiej, wejd藕 sobie na stron臋 www.faac.pl i tam masz diler贸w podanych, ja tam szuka艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karl382
je艣li chodzi o tego typu rzeczy, to najlepiej jest uda膰 si臋 do plotbud.pl Oferta g艂贸wnie na 艣l膮sku. Mi zrobili tak膮 bram臋 i jestem strasznie zadowolony! :)

Udost臋pnij ten post

U nas korzystamy z automat贸w Facc oraz Beninnca, obie 艣wietnie si臋 sprawdzaj膮, klienci s膮 zadowoleni. Najlepiej jest zakupi膰 komplet: bram臋 wraz z zamontowan膮 ju偶 automatyk膮. Masz wtedy pewno艣膰, 偶e model automatyki jest dobrany idealnie do modelu kupowanej bramy (waga, cz臋stotliwo艣膰 otwierania, etc.). W kwestii zakupu bramy mo偶na skontaktowa膰 si臋 z jednym z naszych dystrybutor贸w http://www.ogradzamy.pl/dystrybutorzy/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aldek
U mnie brama automatyczna by艂a przez dwa lata i jako艣 nie potrafi艂em si臋 do niej przyzwyczai膰 i ten mechanizm co jaki艣 czas si臋 psu艂. Nie by艂a to jaka艣 markowa brama i pewnie dlatego. Teraz wymieni艂em j膮 na bram臋 przesuwn膮 z wi艣niowski. Postawi艂em ju偶 tym razem na jako艣膰. Sprzeda偶膮 ich bram zajmuje si臋 firma http://euro-windows.pl/ i od razu te偶 mi j膮 zamontowa艂a. Wszystko hula jak nale偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u mnie wszystko ogarneli panowie z www.ideal-rolety.pl ja sie tylko przygladalam i udawalam ze pilnuje ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Id藕 tutaj - http://www.astrum.com.pl/ - i zapytaj si臋 jak oni by to zrobili. Mi wszystko wyja艣nili, doradzili oraz pomogli dokona膰 wyboru najlepszego nap臋du do bramy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zglosilam sie ze wszystkim do www.bramymontaz.pl i to byl dobry pomys艂, bo fachowcy sa w 100% doswiadczeni i rzetelni. wszystko mi wytlumaczyli i jestem zadowolona z tej wspolpracy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pupini54
Zdecydowanie polecam firm臋 http://zkmkonieczny.pl/ je艣li zlecisz to im to b臋dziesz mia艂a 100% pewno艣ci, 偶e wszystko b臋dzie zrobione tak jak trzeba i solidnie. Ceny r贸wnie偶 maj膮 do艣膰 konkurencyjne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja dokupowa艂am automat do swojej bramy gara偶owej (http://ryterna.pl/), ale akurat z tym nie mia艂am problemu, bo te bramy s膮 kompatybilne ze wszystkimi dost臋pnymi markami na rynku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam bram臋 segmentow膮 boczna od firmy Roll Adam http://www.roll-adam.com.pl/ Jest stereowana automatycznie i jak na razie wszystko bardzo sprawnie chodzi , by艂am zdziwiona ze tak cicho I lekko si臋 uchyla ta brama.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam bram臋 segmentow膮 boczna od firmy Roll Adam http://www.roll-adam.com.pl/ Jest stereowana automatycznie i jak na razie wszystko bardzo sprawnie chodzi , by艂am zdziwiona ze tak cicho I lekko si臋 uchyla ta brama.

Udost臋pnij ten post