Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona ...

poleccie mi cos na GZRYBICE POCHWY, cos bez recepty prosze

Polecane posty

Gość zrozpaczona ...

od kilku dni czuje pieczenie i swedzenie w pochwie, podejrzewam ze zarzailam sie grzybica, prosze poleccie mi cos co dostane bez recepty w aptece.... globulki masc, cos dobrego z gory dziekuje

Gość mala333
Nystatyna dopochwowa i do łykania,lorinden "C"maść.Lacidofil,zawsze dostawałam tej przypadlosci kiedy brałam antybiotyki...dlatego sołone zawsz bralam w postaci lacidofilu albo nystatyny...no chyba ze przyczyna choroby jest inna wiec nie obejdzie sie bez lekarza....

Gość zrozpaczona ...
mala333- czy to wszystko dostane bez recepty?

Gość wiem co pisze
moze po prostu masz jakies podrazenienie...bez wymazu nie mozna powiedziec, ze to grzybica. ja proponuje ci kupic CLOTRIMAZOLUM masc:) naprwde czyni cuda na takie pieczenie i swedzenie:) ja miewam tak bardzo czesto po antybiotyku...jestem niestety bardzo wrazliwa:)

Gość paula01
czopki floragyn - bez recepty. Płyn ginekologiczny laktacyd

Gość zrozpaczona ...
o tej masci cos slyszalam , prosze powiedzcie mi jak sie ja stosuje? wiem glupie pytanie ale nie wiem czy moge ja smarowac tylko pochwe z zewnatrz czy moge ta masc dac tez do srodka pochwy?

clotrimazolum w kremie + vagical globulki dopochwowe na wszelkiego rodzaju stany zapalne p.s. do lekarza i tak radze sie wybrac

Gość zrozpaczona ...
CLOTRIMAZOLUM - ta masc mama na mysli? jak ja stosowac?

Gość zrozpaczona ...
aha dziekuje bardzo, przejde sie zaraz do apteki dziekuje Wam za wpisy

no przeciez ci napisałam. smaruj na zewnątrz. możesz wprowadzic niewielką ilość również do pochwy

sama maść może nie pomóc. kup ten vagical. są ziolowe, nie zaszkodzą, a szybciej wyleczą

Gość zrozpaczona ...
meaaa- te globulki tez kupie, dziekuje Kochana 🌻 ide do apteki

Haris jakoś połącznie czekolada + grzybica pochwy pobudza mój odruch wymiotny :o

tak vagical jest b. dobry i koszt niewielki ok 13 zł, a jaka ulga! :)

Gość za to meaa
na pewno ma super figurę niż ty PILTON !!!

Gość zrozpaczona ...
no wlasnie o ta ulge mi chodzi.... bo ja juz nie moge wytrzymac, nie wiem czy to grzybica, bo czytalam ze objawy grzybicy to uplawy w postaci serka , a ja mam zwykle, nie zauwazylam nic szczegolnego jesli chodzi i uplawy, moze to tylko zapalenie albo podejrzewam ze mam uczulenie od husteczek do higieny intymnej, bo wlasnie tydzien temu uzylam nowych i moze to opd tego, sama juz nie wiem, w kazdym badz razie tegoo pieczenia juz nie wytrzymam, i lece czym predzej po te globulki i ta masc

iii tam nie lubię też lodów czekoladowych, budyniu czekoladowego, cukierków czekoladowych, kakałka, ciasta, tortu bleeee no niczzego czekoladowego zreszta w ogóle słodyczy nie lubię :D

Gość zrozpaczona ...
ja o seksie niestey teraz moge tylko pomarzyc.... do czasu az nie wy;lecze tego paskudztwa :-(

do zato meaa ------> i tu niestety zonk, Haris ma o niebo lepsza figurę :D

na pewno nie zaszkodzi a na pewno pomoże :) a jeśli chodzi o sex no to niestety abstynencja przez najbliższe dni :(

dzięki meuś :) wiecie- niektórzy to moga zjeśc kona z kopytami i nadal miec niedowage wg BMI ale to już inna historia nie bede was zanudzac, cobyście w kompleksy nie powpadały :p

a jeśli kochałaś się w ostatnich dniach, to proponuję posmarować facetowi małego tą samą maścia przez kilka dni. faceci z reguły nie mają objawów, a jak ty sie wyleczysz to moze cie zarazic