Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona ...

poleccie mi cos na GZRYBICE POCHWY, cos bez recepty prosze

Polecane posty

a z tym BMI to bzdura. wyszło mi, że mam wagę w normie, a wg mnie (i niestety nie tylko mnie) powinnam zrzucić to i owo

Gość zrozpaczona ...
meaaa- no to musze z nim porozmawiac na ten temat, masz racje w sumie ja sie wylecze a on mnie moze zarazic z powrotem,,,, ojjjj mam nadzieje ze jakos sie z tym uporam, , bo nie chce juz przechodzic tego wiecej, to okropne, cala noc nie spalam przez to dzis

niestety to lubi powracać. i nie ma w tym twojej winy. ja bardzo dbam o siebie a mimo to czasem mnie to dopada (czyt. teraz właśnie :o ) a jaki popełniłam błąd tym razem? poszłam na basen a potem wziełam gorącą kąpiel z płynem do kąpieli wrrrrrrrrrrrrrr

Gość zrozpaczona ...
ja mam to drugi raz, kiedys mialam rok temu i samo przeszlo po jakims tygodniu, tez wtedy pieklo , swedzialo, ale przeczekalam i samo ustapilo, ale teraz juz nie czekam na to ze samo minie bo nie moge wytrzymac, a mam to wlasnie gdzies od tygodnia, oczywiscie tym razem tez liczylam na to ze minie, ale jak widac mija tydzien a jest gorzej a nie lepiej i wole zaczac dzialac niz czekac

a czemu nie pójdziesz do lekarza? czekac az przejdzie to nie jest najlepsza metoda, to najlepszy sposób żeby się nabawic nawrotów bez recepty to lactovaginal, albothyl, clotrimazol, albo z naturalnych rzeczy: czosnek lub jogurt ale jak masz silny stan to tylko leki na recepte moga pomoc i zadnego sexu i czekolady w tym czasie ;) niech partner tez sie leczy bo co z tego ze ty sie wyleczy jak on cie zarazi znowu

Gość a ile najdłuzej moze trwać grz
ybica????? Ile????:( czy moze byc tak ze objawy wewnetrzne ustapia a piaecze dalej???

leczona? czy nieleczona? heh leczona dobrze to kilka dni i po krzyku. nieleczona.... prowadzi do niepłodności

Gość leczona leczona i swedzenie
nie ustapiło całkiem:O

hmm... to może nieodpowiednie leki. mysle, ze powinnas pójść do lekarza po coś mocniejszego

Gość zrozpaczona ...
bylam w aptece kupilam sobie krem CLOTRIMAZOLUM I te globulki VAGINAL , mam nadzieje ze szybko mi przejdzie, jesli nie minie do srody to w srode ginekolog , nie bede zwlekac, zaluje ze prawie tydzien z tym nic nie robilam tylko czekalam ze mi samo minie....

no i dobrze :) ale jak nie przejdzie to koniecznie do gina. clotrimazolum jest dość słaby, a vaginal, czy vagical nie pamietam ziołowy, wiec nie do konca moga pomóc. napewno złagodzą objawy i będziesz spokojnie spac. najlepsza maść to pimafucort (niestety na recepte) a z globulek to np gynofemidazol (tez na recepte)

Gość ja......................
Nie polecam samoleczenia ja tak robiłam:-(wiecej szkody tylko zaleczyłam,potem jak poszłam do lekarza to leczenie skończyłam po 2 miesiącach:-(codziennie globulki na dzień i na noc.Do tego 2 tyg.tabletki doustnie.To było strasznie męczące:-(

Gość jak zwykle piltonowa nie ma
nic sensownego do powiedzenia na temat tylko pisze bzdury zeby tylko napisac :o

Gość zrozpaczona ...
mam nadzieje ze szybko mi to minie, chyba nie mam jakiegos strasznego stadium bo nie mam zadnych uplawow, tylko to swedzenie nie do wytrzymania i pieczenie nawet w trakcie sikania,,, sama nie wiem co to jest, moze to od nadzerki? mialam isc na wypalanie jej w grudniu po miesiaczce, wiec moze to od niej mi sie zrobil stan zapalny, sama juz nie wiem, w kazdym badz razie jak do srody nie minie to ide do ginekologa, bo wiecej sie meczyc nie chce

często stanom zapalnym pochwy towarzyszy zapalenie cewki moczowej. urosept wskazany :)

Gość zrozpaczona ...
dziekuje Kochane za rady, bo juz po jednym dniu uzywania tej masci CLOTRIMAZOLUM I tych globulek VAGINAL mi wsyztsko przeszlo, jeszcze dla pewnosci smaruje sie tym kremem, ale juz po 1 dniu wszystko przeszlo!! dziekuje nie wiem co bym bez Was zrobila 🌻

jak wyżej: clotrimazolum, vaginal oraz dodatkowo lacibios femina... a oprócz tego zrezygnuj na jakiś czas z tamponów