Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajeczkowanie

czy jest jakis sposob aby...

Polecane posty

Gość jajeczkowanie

czy jesc jakis sposob aby rozpoznac samemu czy podczas brania tabletek anty mogło dojsc do jajeczkowania? jesli nie mozna samemu to jakie badania w gabinecie ginekologicznym moga to potwierdzic?

Gość jajeczkowanie
moze jednak cos wiecie na ten temat....

Gość taka sobie jedna z tłumu
jesli tabsy są brane jak należy to zn. o stalej porze bez biegunek i wymiotów to nie ma szans na jajeczkowanie

Gość jajeczkowanie
jednak ja mam powazne podejrzenia ze mogło do mnie dojsc do jajeczkowania...biore tabletki regularnie, nie miałam wymiotów ani biegunek, ale mam powiekszony jajnik a zwykle tak miałam przed okresem gdy jeszcze nie brałam tabletek...teraz biore moje drugie opakowanie yasminelle-te tabletki maja mała ilosc hormonów...moze wy tez tak macie...kiedys zanimzaczelam brac tabletki mialam usg jamy brzusznej i lekarz stwierdzil ze juz tak mam z tym jajnikiem.

Gość jajeczkowanie
na forum kiedys jedna dziewczyna napisała, ze brała tabletki anty juz długi czas i jak poszła do ginekologa na badania to okazało sie ze ma jajeczkowanie. sam ginekolog był tym bardzo zaskoczony, wiec to jednak mozliwe...tylko jak my biorace tabletki mam zauwazyc ze jest taki stan?

Gość nijak..........
czasem poprostu są takie oznaki jak przy owu,al jej nie ma!!! j atez tak mam i podobno to normalne.......poza tym, nawet jeśli owu wystapi (co zdarza się raz na 1000) to tabsy przecież chronią nas nie tylko przez własnie hamowanie owulacji.....także bez obaw.