Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanka to miłe dziewcze

Teście

Polecane posty

Co o nich sądzicie? Ja mam miłych i nasze stosunki są ok., ale jakoś nie mm ochoty ich odwiedzać...bo jest nudno... :) Jak jest u Was?

Gość kjanvkf
chyba teściowie:o

Gość Bunio-27
Generalnie parwidłowość jest taka że jak się z teściami nie mieszka to się ich lubi. Nie ma konfliktów jeste nie stety w Polsce duzo par które nie mają własnego M3 no i w takich sytuacjach róznie bywa

teściowe rzeczywiście brzmi lepiej :D Ale oni są taaaaaaaacy nudniiiiiiiiiiiiiiii....... Starsi męża gadają o bólu, chorobach, jak życie jest ciężkie......... Jaki remont jest cieżki.......... śmieją się z innych rzeczy........ dają nam jedzenie do domu ( a przecież są sklepy, mamy lodówkę i kuchenkę, zeby samemu coś ugotować, etc)..... i nie chce im się nas odwiedzać, ale my musimy ich ...... Bleeeeeeeeeeeeee.... do niedzielli mam spokój :D Mieszkamy osobno THANKS GOD!!! ;D

Dobrzy teściowie to tacy, którzy mają zainteresowania i pasje (inne niż ich własne dziecko oczywiście :D) tolerancyjni i wyluzowani, jednocześnie kochający.... tak mi się wydaje :D

Gość własnie takich dobrych
tesciów mam - to ludzie z klasa - ale u licha, wychodzac za maz patrzyłam z jakiego maz jest domu, czy pasuje do mnie - to takie wazne!

up