Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edytka_88

mam problem z facetem proszę o pomoc

Polecane posty

jestem młodą osóbką, mam 19 lat. chodzę z chlopakiem od 8 miesięcy, nasz związek opiera się na szczerości, zaufaniu i miłości przede wszystkim. no właśnie...zaufanie...ale jak mam mu ufać? ostatnio spytalam się czy ogląda się za innymi dziewczynami podczas mojej nieobceności, badź wtedy, gdy nawet z nim jestem. jak to w szczerym związku bywa...powiedział mi prawde. teraz żaluje ze się zapytałam. stwierdził, że czasami coś go kusi, jakieś spojrzenie innej kobiety, uśmiech, ruchy.... kusi, ale nie do tego stopnia, aby mnie zdradzić. dodał, że ma tak każdy facet i nic na to nie poradzi. że patrzy się na dziewczyne, bo jest ładna, nie dlatego, że ją pragnie. na końcu oznajmił, że popimo, że czasem zdarza mu się zerknąć na inną dziewczynę to kocha tylko i wyłącznie mnie i nie zdradzi mnie, bo sam nie chciałby być zdradzony. proszę, pomóżcie mi... co mam na ten temat myśleć? może jest to błachy problem...ale zawsez problem. kocham go, on mnie też...chyba. w każdym razie nie odczuwam tego, żeby mnie nie kochał. ale czy problem leży u stóp męskiej natury, czy może chodzi o to, że tak naprawde mnie nie kocha i sam nie jest tego świadomy. bo sądze, że jeżeli kochałby mnie naprawde, to nie oglądałby się za innymi dziewczynami. nie uprawialiśmy jeszcze sexu...moze o to tylko mu chodzi? dodam, że jestem dziewicą i bardzo mu to odpowiada... a gdy juz bedzie po....to co? juz nie bedzie mu to odpowiadac? :( bleee... zniesmaczyłam się tym wszystkim. proszę o ludzi dobrego serca chociaż o maleńką odpowiedz... z góry dziękuje.

Gość cvcm
faceci tak robia..ale to nic nie znaczy , skoro czujesz ze cie kocha to nie rob problemu skoro go nie ma

hej;) jestem od ciebie nieco starsza imoze mam wiecej doswiadczenia. niestety wiekszosc facetów tak ma. Lubią patrzec na inne kobiety a jak mówią ze nie lubią to kłamią. Ogladają sobie xxx w necie, ogladają sie za pannami na ulicy, chociaz nie wiem jak mocno kochaliby swoją dziewczynę. Dopóki jest to tylk opatrzenie - musisz to zrozumiec, ze oni po prostu tacy są. a ty nie lubisz popatrzec na przystojnego faceta? co nie znaczy ze nie kochasz swojego mezczzyny czy chcesz go zdradzić:D doceń jego szczerość. Powiedział ci to co inym facetom przez gardło by nie przeszło;) powodzenia!

jestem ze swoim facetem juz dosc dlugo. on tez zwraca uwage na inne, ale wiem ze dla niego jestem NAJ po kazdym wzgledem. oni juz tak maja, nie ma sie co przejmowac!

Gość a to wszystko przez hormony...
Japonka ma SWIETA RACJE! Faceci tak po prostu juz maja, ze sie ogladaja za innymi dziewczynami. Moj Mezus tez, nawet przy mnie komentuje wyglad dziewczyn, ktore mu sie podobaja. Kiedys sie na to bardzo gniewalam na niego, a on nie potrafil zrozumiec dlaczego! Ale w koncu dlugo o tym rozmawialismi i zrozumialam, ze mnie kocha, i ze naprawde moge mu zaufac! Niestety tak to juz jest, ze faceci i my kobitki mamy inny poglad na swiat. Jestesmy inaczej zbudowani i mamy inne reakcje... Jak facet sie patrzy na inna dziewczyne, to myslimy sobie od razu, ze nie jestesmy juz dla niego atrakcyjne, ze nas zdradza w myslach. A to nie tak! Wiekszosc kobiet potrzebuje komplementow i ciaglego zapewniania o milosci partnera. Twoj mezczyzna byl z Toba szczery i to jest najwazniejsze! A twoja zazdrosc, ktora wywolal swoim zwierzeniem najbardziej zniszczy Ciebie i jesli sobie z nia nie bedziesz umiala poradzic, to moze zniszczyc wasz zwiazek. Przestan sie przejmowac! Uszy do gory! Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze dlugiej i udanej milosci... no i udanego seksu... z tym naprawde nie warto czekac!

Gość a to wszystko przez hormony...
Japonka ma SWIETA RACJE! Faceci tak po prostu juz maja, ze sie ogladaja za innymi dziewczynami. Moj Mezus tez, nawet przy mnie komentuje wyglad dziewczyn, ktore mu sie podobaja. Kiedys sie na to bardzo gniewalam na niego, a on nie potrafil zrozumiec dlaczego! Ale w koncu dlugo o tym rozmawialismi i zrozumialam, ze mnie kocha, i ze naprawde moge mu zaufac! Niestety tak to juz jest, ze faceci i my kobitki mamy inny poglad na swiat. Jestesmy inaczej zbudowani i mamy inne reakcje... Jak facet sie patrzy na inna dziewczyne, to myslimy sobie od razu, ze nie jestesmy juz dla niego atrakcyjne, ze nas zdradza w myslach. A to nie tak! Wiekszosc kobiet potrzebuje komplementow i ciaglego zapewniania o milosci partnera. Twoj mezczyzna byl z Toba szczery i to jest najwazniejsze! A twoja zazdrosc, ktora wywolal swoim zwierzeniem najbardziej zniszczy Ciebie i jesli sobie z nia nie bedziesz umiala poradzic, to moze zniszczyc wasz zwiazek. Przestan sie przejmowac! Uszy do gory! Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze dlugiej i udanej milosci... no i udanego seksu... z tym naprawde nie warto czekac!

Gość mozesz takze przyjac opcje
arabska, facet jak sie napatrzy na dziewczyny na ulicy to leci do domu i odbywa stosunek plciowy ze swoja kobieta