Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuulzałamka

Gdzie mam mieszkać??

Polecane posty

Gość fuulzałamka

Co byscie mi poradziły?? Mam zamiar wziaść ślub ale nie chce mieszkac u mojego mena gdyz on po za soba ma 8rodzeństwa młodszego.......no to wiecie u mnie dom jest mały ale ojciej jak to ojciec z zasadami i nie najlepszy do towarzystwa..........;O;O Czy jeszcze poczekac z ślubem?? al jak długo?? Czy co?? poradzcie mi

Ciężka sprawa... Nie radzę mieszkać z rodzicami, młode małżenstwo powinno się dotrzec, a z pewnością nie bedzie to łatwe gdy rodzice beda sie wcinać we wszytstko... Ja nigdy nie zgodziłabym się na taki układ... Nie możecie np. wynając sobie jakiegoś mieszkanka??? Być może łatwo jest mi mówić, bo sama nie mam z tym problemu... Akurat zaszłam w ciązę w takim momencie, gdy moi rodzice kupili sobie mieszkanie, więc obecnie mają dwa, dlatego jedno nam odstąpią na jakiś czas dopóki się nie pobudujemy ( bo od nowego roku zaczynamy stawiać dom)... No ale nie każdy ma taki łatwy start... Mam nadzieje ze znajdziesz lepsze rozwiązanie niż mieszkanie z rodzicami lub teściami... Powodzenia

Gość okruszek 17
a jakie masz inne opcje??

Gość maturalnieniewiem
inna opcje?? hmm no to nie żenić sie jeszcze albo spróbować wyjechać za granice.....

Gość fuul załamka
no tak też myśle jedynie to bym zostawiła ten ślub na pozniej i moze fajtycznie spróbowała wyjechać z Polski