Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukiwaczka_

ŁADNY KOLOR BLONDU ....

Polecane posty

Gość Poszukiwaczka_

Witam drogie Panie. Korzystajac z tak cudownego wynalazku jak forum bardzo proszę o porade. Farbuje włosy na bardzo jasny blond. Odrosty co miesiac (by nie były zbyt widoczne) robie u ryzierki rozjaśniaczem 6%owym kładzionym w formie psemek. Chce jednak znaleść jakaś farbe bym mogła sobie sama robić odrosty kładząc ja poprostu na całą ich powierzchnie a nie siedzieć co m-c u fryziera po 2h. Znacie albo używcie może jakś taka farbe co daje ładny kolor bardzo jasnego blondu? Zależy mi bradzo by kolor który sie uzyska nie wpadał w żółty odcień. Bardziej bym wolała w platyny albo poprstu jasny byle nie żóty!! Obojetnie czy z firm z popularnych drogerii czy z specjalistycznego sklepu fryzierskiego. Byle tylko wyszedł ładny kolor :) i oczywiście musi posiadać w sobie rozjaśniacz bo naturalne włosy mam koloru jasny braz wiec trzeba zawsze odrosty rozjaśnić. Z tego co wiem włosy róznie przyjmują farby i czesto to co ma wyjść w praktyce odbiega od założeń. Dlatego proszę o porade lub podpowiedz bym experymetując nie wyszła na zółtogłową lub łysą :) Z góry bardzo serdecznie dziękuje :)

Gość Majoszka
cóż.. ja farbuje włosy od jakiegos roku, moze wiecej.. początkowo były to 'pasemka' (farbowałam siostrze włosy, a to co zostało nakładałam sobie...tak zeby troche rozjasnic moj ciemny blond)..a teraz to juz całe długosc:P ostatnio kupiłam sobie farbe PALET color XXL (najjasniejszy odcien, nie pamietam nazwy;/) i byłam brdzo zadowolona;) super efekt;)tak samo polecam farby Loreal i Gafnier Naturals:D:D sliczne odcienie;)

Gość zuaza meduza
palet to najgorsza z najgorszych farb do włosów mówi moja fryzierka ja polecam londa arktyczny blond super

Gość ANI RUŻ
Polecam Garnier Nutrisse, farbuje nią włosy od 10 lat. Chwyta nawet ciemny blond do brązu. Jest łatwa w użyciu ba aplikator.

Uzyskasz zawsze ladny odcien gdy przy myciu wlosow bedziesz uzywac plukanki( srebnej).Ma ona kolor niebieski (nie przestrasz sie)ale po takiej plukance blond dostaje piekny srebrzysty odcien bez sladu zolci czy pomaranczu.