Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esth

co na poprawe nastroju??

Polecane posty

Gość esth

czesc czy ktos ma moze pomysl na zly nastroj, ciagle doly? bez zadnego konkretnego powodu,to chyba po prostu ta pogoda-zimno,mokro,szaro, niemniej jednak jest to uciazliwe...ciagle smutno:/ moze jakies witaminki, cokolwiek...ma ktos jakis pomysl? dzieki.

Gość esth
jem kupy ale nie pomaga:(

Gość esth
no wow, czuje sie zaszczycona ze moja skromna osoba sklonila kogos do podszywu. czekam na pomysly :]

Gość esth
ciągle jem kupę

Gość lalka25
ja zawsze ogladam sobie 'przyjaciol',pomaga za kazdym razem:-)

Gość esth
heh no dobra, zalozmy ze zjadlam juz ta kupe jak tak ci zalezy podszywaczu;) moze teraz rzucisz jakims ciekawszym tekstem, albo np odpowiesz na moje pytanie?

Gość esth
informuję was że nadal jem kupę:) i nie zamierzam przestac

Gość kkkkkkkkkkkkkk
u mnie jest piękna zima

Gość kkkkkkkkkkkkkk
podszywacz ci moze poprawił humor?:)

Gość kkkkkkkkkkkkkk
bo mi poprawił i nawet sama teraz jem kupę

Gość kkkkkkkkkkkkkk
to ja ci popawie: widze ze jestes naprawdę fajną osobą. zamiast złoscić się i wyzywac podszywacza zażartowałas, czyli jesteś ok. dużo złośnic na tym forum, ale ty jesteś fajna i nie masz kompleksu typu "nie żartujcie ze mnie bo się obrażę" niedługo pewnie w twoim miescie spadnie piękny snieg, wtedy poczuj si świątecznie i zimowo, zrób parę ładnych zdjec zimy, trochę ozdób choinkowych, zastanów się nad sylwestrem i światecznymi prezentami, pomy śl o wyjezdzie na nart- i będzie ok! :) pozdrawiam:)

Gość esth
no powiem szczerze ze nawet troche poprawil;) wprawdzie wyjatkowo monotematyczny ale w swojej glupocie az smieszny ;)

Gość esth
PS nadal jem kupę:)

Gość esth
o az milej od razu:] dziekuje

Gość esth
ok, za kupe tez juz dziekuje, mysle ze bedzie dosc na dzis;)

zrob sobie gorace kakao, wlacz alternatywy 4 albo jakas komedie, przykryj sie kocem, albo ubierz choinke - a co tam :) u mnie juz w niektorych domach poubierane sa, mimo, ze jeszcze nawet swieta dzienkczynienia nei bylo :) * do tego magnez polecam, potas, zelazo a rano szklanke soku pomaranczowego i duzo owocow i wazyw :)

Gość kkkkkkkkkkkkkk
podszywaczu nie dowodź już tyle z tymi kupami bo ci się przysnią ;)

Gość 123ja123
Witam, na wstępie gratuluję poczucia humoru !! To oczywiście do autorki topiku :) a teraz kilka sprawdzonych na sobie samej sposobów: - dobry film - im głupszy tym lepszy :) zawsze pozytywnie działają na mnie komedie typu Naga broń, Ace Ventura, Ściągany itp. polskie komedie też są super :) Nieśmiertelna jest u mnie Bridget Jones :) - sport - uwierzcie nie jestem typem, który lubi się ruszać ale to jeden z lepszych sposobów na wyłączenie myślenia (negatywnego)- jeśli ledwo zipiesz nie masz chęci na roztrząsanie probelmów - moim zdaniem jest to skuteczny odwracacz uwagi :) - puzzle - mnie wciąga ja nie wiem co... pozwala się wyłaczyć na jakiś czas - wieczór pod kocykiem z dobrym winkiem (była juz podobna propozycja tyle, ze z kakao ;) ) niesetety - czasami kończy się melancholią ... - i na koniec najlepszy i zawsze sprawdzający się sposób .. przećwiczone jedynie na grupie płci żeńskiej - babski comber czyli jak mawia mój mąż zlot czarownic :) szybkie skrzyknięcie kilku koleżnak i problem znika jak ręką odjął :))))) powodzenia !!!