Gość Michaela z Wrocka Napisano Listopad 12, 2007 Spodobaly mi sie te dwie torebki, tylko nie wiem ktora wybrac, a dwoch nie moge kupic. Doradzcie ktora jest fajniejsza, tak na codzien. Dzieki! Linki: http://www.allegro.pl/item264468192_wloska_slicznotka_bellugio_brown_803_.html http://www.allegro.pl/item262680043_gladka_bez_ozdob_fason_ksiezyca_braz.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdecydowanie 2choc obie zadna Napisano Listopad 12, 2007 rewela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michaela z Wrocka Napisano Listopad 12, 2007 Aha spoko, na codzien i za ta cene nie musi byc az tak rewela ;) Ale dzieki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michaela z Wrocka Napisano Listopad 12, 2007 Ktos jeszcze sie wypowie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 12, 2007 stanowczo ta pierwsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michaela z Wrocka Napisano Listopad 12, 2007 Dzieki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allegrowiczka8 0 Napisano Listopad 13, 2007 Pierwsza, druga będzie nieporęczna i niepraktyczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michaela z Wrocka Napisano Listopad 13, 2007 Dzieki, podoba mi sie fason, w ogole to szukam jakiejs w formie lodki albo ksiezyca wlasnie, ale nigdzie nie moge znalesc. A to taki nietypowy ksztalt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tapierwsza Napisano Listopad 13, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liryczna panienka krk Napisano Listopad 13, 2007 A mnie tez sie podoba ta druga, choc moglaby byc troche mniejsza, bo ta moze byc nie wygodna. Ale tez szukam podobnego fasonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość druga ładniejsza Napisano Listopad 14, 2007 i którą wybrałaś ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach