Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwator Psycholog

Miałem fajnego kumpla, niezwykle przystojnego...

Polecane posty

Gość Obserwator Psycholog

z głową do interesów, dobrego w łóżku; który zawsze marzył o prawdziwej miłości. Kumpel swietnie zarabiał, sam kupił sobie mieszkanie, sam zarobił na dobry samochód; kupił fajną działkę na mazurach z domkiem - sam do wszystkiego doszedł... nikt mu nie pomagał. Był wyjątkowej urody, miał dobrą gadkę ( trochę był taki cwaniul ), wesoły, pomysłowy, zaradny. Kobiety przy nim piały z zachwytu, każda była chętna... nawet, jak siedzielismy przy jednym stole z ich mężami/ chłopakami/ narzeczonymi ( !!! ). Pamiętam, jak na weselu innego kolegi ( Piotrka ) - jego nowoposlubiona żona ( Piotrka ) dotykała go pod stołem stopą po kolanach, aby tylko wyszedł z nią do łazienki i ją zerżnął. I tak mój kolega po latach poszukiwań prawdziwej miłości doszedł do wniosku, że wszystkie kobiety to zwykłe k... Od tego momentu postanowił zdać się na bieg spraw i pozwolić przeznaczeniu robić to co chce - czyli walić wszystkie, które będą chętne. Nie zapomnę, jak na jednej imprezie/ dancingu zerżnął trzy babki w kiblu ( po kolei ), gdy ich mężowie siedzieli może 10 m od kibla przy stołach; chociaż chętnych było znacznie więcej, ale już poprostu nie miał siły. Panienki po udanym seksie wracały do mężów, przytulały się do nich, zapewniały o miłości, całowały itp. A oni siedzieli pewni, że mają wspaniałe, kochające żony. Takich akcji było mnóstwo - w autokarze na ostatnim siedzeniu, w kiblu w supermarkecie, na balkonie na imprezie... a szczęśliwi mężowie/ojcowie szanowanych, wykształconych, i z dobrego domu kobiet... byli zawsze gdzieś niedaleko - niczego nieświadomi

Gość iwona32
a czemu miales????? cos mu sie stalo,ze juz go nie masz???

Gość ten twoj kumpel
to zwyczajny kuurwiarz :) i czym sie tu chwalic ?

Gość blablocha
ściema

Gość pewnie już nie ma bo się
obraził no bo wiecie - wszystkie baby to kurwy ale w dodatku takie straszne kurwy że żadna nie daje jemu ps. fajne masz sny kolego, musisz często zmieniać pościel

Gość zdecccydowaniee
mial takiego kolezke, bo on zdal sie na bieg spraw. i niestety pewna raza maz/narzeczony/chlopak ktorejs z tych szmatlawcow sie jorgnal o co chodzi w tym kiblu.... i najpierw wpierdolil babie tak ze nie miala sily zakaslac, a pozniej obcial frajerowi siura razem z kulami prz samym gardle... i smutna godzina nastala dla jebaki, co to walil nie swoje kobiety... wszystko w temacie!!;)

Gość iwona32
sciema totalna a ja uwodze i sypiam z 10 zonatmy..kazdy na mnie tak leci ze gotowy jest zdradzic ! zapomnialam dodac ze mam 10 odnózy i wczoraj spalam z wentem millerem;/ zalosne

Gość siema sciema
iwona32! nie spalas z wentem millerem! bo to podał podobno heh. oki.wybaczcie moj dobry nastrój dzos:)

Gość pewnie już nie ma bo się
a w USA mam klawiaturę z polskimi literami :P nie fantazjuj już, jutro do szkoły trzeba wstać

Gość siema sciema
pedał*:)

a skad wiesz ze byl dobry w lozku??sprawdzales??hahaha skad wiesz ile lasek zerznal??widziales??a moze ten kolega to ty??zalosne

Gość zdecccydowaniee
bystry ales blysnal!! w baltowie juz chyba cala polska byla!!;)

Gość zdecccydowaniee
co ma klawiatura do polskich znakow??:):):)