Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam nawiedzona

dziewczyny z meskim pierwiastkiem wpisywac sie!

Polecane posty

Gość taka tam nawiedzona

tez amcie takie cos?ze nie zachowujecie sie jak 100% kobiety? ja tak mam i uwazam ze to glowna przyczyna tego ze ejstem sama..jestem ladna i zadbana ale nie umiem po prostu przyciagac facetow,nie umiem kokietowac ,flirtowac i walic mdlawych tekstow..jestem zreczowa konkretna i niestety to sie nie zmieni.myslicie ze takie kobiety jak ja maja sznse na znalezienie faceta?osttanio mialam okazje pzrebywac pare dni w towarzystwie fajbego znajomego i mysle ze podobam mu sie z wygladu i wogole ale ja nie zrobie pierwszego kroku a on jak nie zrobi to bedzie mega lipa...ja po prostu nie umiem z facetami rozmawiac!zaraz sie pesze i zapominam ejzyka w buzi..pomozcie mi jakos bo sie zalamuje..

Gość ale co do tego ma męski
pierwiastek? faceci raczej z rozmawianiem z innymi facetami nie mają problemów ;) tez tak troche mam, a moze mialam raczej jak sie zakochalam to sie nauczylam kokietowac

Gość taka tam nawiedzona
no nie wiem jak to anzwac.mtysle ze to pierwiastek emski,powinnam chyba byc emzczyzna niz baba bo za nic nie umiem facetow bajerowac

Gość taka tam nawiedzona
i co etraz co? niec ktos cos napsize plssssssssss

Gość kate filak
a ze mną jest tak: facet mi się podoba-peszę się tak, że nie potrafię być sobą, a jak facet mnie nie kręci to jestem w stanie go tak zaczarować, że się potem nie mogę go pozbyć..i też jestem sama...

Gość taka tam nawiedzona
no wlansie! jakie to ejst glupie! czemu niektore laski umieja non stop uwodzic facetow a ja NIEEEEEE?pzreciez to vchyba nie takie trudne?

Gość kate filak
zapomnij o kokietowaniu...po prostu gadaj z facetem jak z przyjaciółką...i raczej pozwół mu się wygadać...będziesz wiedziała co mu w duszy gra:)

Gość Brd
a co ma powiedziec facet, ktory nie umie uwodzic kobiet? To bardziej na nas spoczywa ten obowiazek, wiec mamy gorzej...

Gość taka tam nawiedzona
macie lepiej! bo wiadomoz e to afcet robi pierwszy krok,a baba tylko moze go jakos do tego zachecic,jezeli masz problem z niesmialoscia to szybko zrob cos z tym bo babki nie lubia sie podkladac facetom!

Gość Brd
"podkladac facetom" ?

Gość
Ja mogę się wpisać o tyle, że nie pasjonuję się ciuchami, butami, biżuterią, tipsami, solarium, kosmetykami, a ponadto nie strzelam fochów.

Gość normalniutka
dziewczyny! uwielbiam kokietowac! nie chodze na solke nie mam tipsow ani bialych kozaczkow, taka normalna jestem, mimo ze przyjaciollka mowi ze jestem twarda babka, raczej taka herszt babka, ale kokietowanie to czytsa przyjemnosc, usmiech usmiech i jeszcze raz usmiech

Gość No to i ja się dopiszę
Mimo iż wyglądam kobieco, zachowuję się jak facet. Ale co tam.:)