Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meggi1982

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Ten topik jest skierowany do wszystkich ktorzy maja chec pomocy bliznim. W Krakowie wydazyla sie potworna tragedia. Moja przyjaciolka jutro idzie na pogrzeb swojego 5-letniego chrzesniaka. Pare dni temu spalil sie zywcem z mieszkaniu. Rodzice byli w szpitalu, poniewaz dzien przed tragedia urodzila im sie Corcia. Mozna by powiedziec szczescie w nieszczesciu jezeli wogole mozna cos takiego mowic w takiej sytuacji. Stracili Wszystko!! Chcialam Was prosic o wsparcie. Nie chce zbierac pieniedzy tylko ubrania. Wiem, ze kazdy jak pogrzebie w szafie to cos znajdzie. Rozumiem, ze nie kazdego na wszystko stac, wiec nie oczekuje, ze bedziecie kupowac nowe. Jest tu duzo Matek ktore maja dzieci. Moze macie jakies ciuszki ktorych juz nie potrzebujecie i mozecie im podarowac. Kazdy kto jest zainteresowany pomoca prosze o odpowiedz na tym topiku. Z Gory Wam Dziekuje!!!!!

Gość PO cccCO
Nie chcę być okrutna, ale w tej sytuacji po co ciuchy?

Zeby mieli sie chociaz w co ubrac? Watpie, zeby kazdy mial na tyle kasy, zeby mogl im wyslac wiec chociaz w ten sposob mozna im pomoc.

co za babcia - i jeszcz twierdzi źe straż za późno przyjechała. sorry ale jaka stara taka głupia! - ja nie zoastawiam swojego dziecka nawet jak chcę śmieci wyrzucić!

dziewczyny ,, ona nie prosi o komentarze tylko o pomoc wiec błagam was dajcie juz spokoj z komentarzami jak nie macie zamiaru pomoc

straszna tragedia ale nikt nie pomaga, wiesz cos by sie znalazlo pewnie ale gdzie to wyslac ???

podaj proszę adres na maila - a duża się ta dziewczynka urodziła? - bo ja mam właśnie 7 - miesięczną córcię... no chyba że podasz przybliżone rozmiary reszty - to może coś cię znajdzie...

Jutro napisze co moze sie jeszcze przydac i napisze tutaj. Nie wiem jakie ciuchy na doroslych. Wiem tylko, ze dzieci sa male. Chlopiec ma 7 lat a dziewczynka dopiero sie urodzila.

Podam swoj adres @. Jezeli ktokolwiek jest zainteresowany to prosze piszcie do mnie a ja odpisze Wam adres. ania.a24@wp.pl Nie chce na forum podawac adresu tej dziewczyny. Jeszcze raz dziekuje!!

Jeszcze raz bardzo Was prosze o wsparcie!!! Podaje jeszcze raz swoj adres ania.a24@wp.pl. Jezeli ktos jest zainteresowany pomoca to piszcie do mnie a ja Wam odesle adres pod ktory bedzie mozna wyslac rzeczy. Dziekuje!!!

Jak możesz im pisać -niech im zdechnie ta mała dziewczynka!!!! KURCZE jak ja Was nie rozumiem ,przeciez w temacie nie jest napisane WYRAZ SWOJE ZDANIE NA TEMAT TEJ TRAGEDII !!!!! to po co wtrącacie głupie komentarze!!!! Ni chcesz pomagać ,NIE POMAGAJ!!! ,ale też nie komentuj głupio.NIgdy nie wiesz co Ciebie czeka!

Gość dlaczego rodzice
są tak nieodpowiedzialni,dziecko samo w domu i nie piszę tego żeby głupio komentować ale żeby inni coś z tej tragedii wywnioskowali i nie zostawiali swych pociech....Boże co to dzieciątko czuło...Boże,taka tragedia,płakać mi się chce,jeszcze jak patrze na swoje dziecko to az mnie ściska,jest w podobnym wieku. Chciałabym bardzo pomóc ale mi też jest ciężko. Ludzie nawet jeśli rodzice zawinili to i tak trzeba im pomóc.......😭

Gość dlaczego rodzice
przepraszam....nie chodziło mi o rodziców tylko o babcię.Za pomyłkę przepraszam.

inka klementynka ty w ogole jestes normalna? moze bys sie do psychiatry przeszla bo cos z toba nie tak, a jak tobie wydrzylaby sie taka tragedia?? co wtedy bys zrobila jak wszyscy by sie dupa od ciebie odwrocili. ja nie znam tych ludzi ale razem z meggi juz znalazlysmy osoby ktore maja serce i chca im pomoc. a komentarze sa po prostu nie na miejscu

wlasnie poswiadczylas jak normalna jestes!! haha w takim razie wszyscy ktorzy glupio nie komentuja i chca pomoc nie sa normalni. a ty nazywajac sie kochajaca matka czy cholera wie kim uwazasz sie za normalna. pokomentuj na innym forum, po cholere w ogole tu weszlas skoro gowno wiesz o pomocy ludziom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie zycze ci przezyc to co oni teraz

boze dziewczyny w takiej sytuacji komentarze nie na miejscu a babcia jak by mogla do sama zycie oddala za dziecko czego wy oczekujecie od ludzi trzeba pomoc a nie pograzac jeszcze!!wydaje mi sie ze co poniektorzy wogole nie rozumieja powagi sytuacji!!! jestesmy z nimi i szczerze wspolczujemy a ubrania to pewnia dla mezczyzny by sie znalazly i to calkiem nowe!!!

to jest poprostu kolejna tragedia której można było uniknąć. sorry Gosia ale mnie nie znasz więc nie pisz głupot na mój temat! moja praca zawodowa polega właśnie na pomocy innym, ale to nie znaczy że nie mogę im mówić że robią coś źle!

tyna dziekuje ci bardzo :) wlasnie takich ludzi nam brakuje, a nie madrzacych sie i z nudow komentujacych glupio :) dzieki wielkie. my juz bedziemy w tym tygodniu pierwsza paczke wysylac, ale na tym nie koniec :)

Megi, czekam na adres. Napisz co jeszcze oprócz ubrań. A jak dla dorosłych to jakie rozmiary. Pozdrawiam