Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meggi1982

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Dziekuje tym dziewczyna ktore ich wspieraja i juz odzywaly sie po adres. Dziekuje Wam!!!!!!

Dziewczyny im jest wszystko potrzebne. Posciel, reczniki, koce, zabawki,nawet jak macie pampersy ktore Wam zostaly to tez sie przydadza.

nie rozumiem takich ludzi !!!, ktorzy komentuja kogos bledy ! Stalo sie i sie nie odstanie ! i trzeba POMOC tym ludziom :D Teraz najwaznijesze jest by pomoc a glupie komentarze zachowajcie dla siebie !!!!!!!!!!!! Ciekawe co wy byscie zrobili gdyby Was cos takiego spotkalo nawet jak by byla wasza wina ? Odpowiedz jest prosta ! POTRZEBOWALIBYSCIE POMOCY !!!!!! Wsparcia ! Nierozumiem po co wogole komentujecie to zdazenie ! w temacie wyrazie jest napisane ! PrOSZE O POMOC A nie PROSZE O SKOMENTOWANIE SYTUACJI ,wiec na drzewo !jak nie chcecie pomoc !Nie macie serca! ,zeby pisac taki rzeczy !

megi moj meil pod moim nickiem napisz rozmiary ubran dla poszkodowanych .I podaj adres gdzie nalezy wyslac paczke. I masz 🌼 za podjecie akcji.

rudamaxi oni sa drobnej postury, dziewczyna nosi z 38, 40 a jej masz s albo m :) ten 7latek tez jest drobny no i kruszynka ktora urodzila sie pare dni temu. musimy paietac tez o babci, ale nie wiem jaki ona rozmiar nosi :( ja juz w piatek albo jutro wysylam paczke :) moj kolega zawiezie im koldre i poduszke, no ale cala mase potrzebuja. jak tylko mysle o nich to mi sie smutno robi :(

To nie mysl, bo raczej Ci nie wychodzi!!!! I daruj sobie te durne wpisy. Jezeli tak bardzo Ci sie w domu nudzi to skocz na inny topik pojazgodac z takimi jak Ty.

meggi, czy możesz się dowiedzieć jaki rozmiar ubrania ma babcia? Własnie na dniach będe oddawać ubrania po mojej nieżyjącej Mamie więc mogłabym coś dołożyć. Moja Mama była niskiego wzrostu (1,60m), ale ciut przy kości

intima Babcia jest mala i szczupla. Cala rodzina jest drobnej budowy. Jezeli mimo to chcialabys cos wyslac to odezwij sie na moja poczte ania.a24@wp.pl Dziekuje Ci!!!

Gość kudlacz
temat wstrzasajacy!!!!!!!!!!!!!!! tragedia ogromna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 babci pewnie peka serce z rozpaczy, wspolczuje jej zycia z poczuciem winy!!!!!!!!!!!!!!! na pewno sobie tego nie moze wybaczyc wiec niech nikt nie pisze@ jaka stara taka glupia@ bo nigdy nie wiemy coz los moze nam zgotowac i nie oceniajmy innych bo my od tego nie jestesmy!!!!!!!!!!!!!!

Gość ILONA 18
mieszkam w krakowie na osiedlu piastow ja moge pomoc ubrania kawsze sie sprzydadza zawlaszcza jak zima idzie... sama jestem w ciazy i rodze za 2tyg.i nie wyobrazam soebie naprawde... JAK MOGE POMOC???

Ilonko napisz mi swoj @ to podam Ci adres pod ktorym mozna zostawic rzeczy. Ja jestem z 2 pulku. Zajzyj tez na topik \"ciezarne krakowianki\". Chetnie pogadam z kims z Krakowa. Moja poczta ania.a24@wp.pl

Gość 111111111
dziewczyny nie dziwcie się,że pojawiaja sie tu różne komentarze bo po to jesteśmy dorośli,żeby opiekować się dziećmi chronić przed zagrożeniami,może właśnie ktoś kto zostawia dziecko w domu tylko na parę minut po przeczytaniu tego zastanowi sie i uwierzy w to,że małego dziecka nie zostawia sie w domu samego!!!

Rodzice tego chlopca chcieli bardzo podziekowac za okazanie im wsparcia i tego co robicie!!! Dziekuje!!!

Mam parę grzechotek i zabawek dla malej niuni po swoim synku może parę ciuszków sie znajdzie podaj adres gdzie przesłać?