Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa na kafe

kochane kobiety prosze o pomoc

Polecane posty

Gość nowa na kafe

kochalam sie z moim narzeczonym 14 dnia cyklu tylko ze w poprzednim mieisiacu odstawilam tabletki anty wiec moj cykl za pewne sie rozregulował.. czy jest duza mozliwosc ze jestem w ciazy czy moze tabletki jeszcze dzialają (szczerze za bardzo sie nie orientuje) dodam ze to bylo jakis tydzien temu aa teraz moj brzuch zrobil sie jakis twardy oraz czesto zbiera mnie na wymioty .. wiem ze za pewne to jest ktorys taki topic ale ... prosze o pomoc

Gość jest duze
prawdopodobienstwo jesli on trysnal w srodku

tabletki juz nie działaja od dawna, ich zabezpieczenie skonczyło sie wraz z wzięciem ostatniej pigułki. to oczywiscie mozliwe że mozesz byc w ciaży

Gość aleksandraalaaa
tez mi sie wydaje, ze mozesz byc w ciazy.. ale natura rozne figle plata ;) marsz po test albo do giina :)

Gość nowa na kafe
no wlasnie to byl stosunek przerywany ale jak wycigał to troche kaplo nie do srodka tylko na mnie .. no coz czekam na dzien okresu i zrobie tescik a moge np. teraz czy jeszcze nie bo stosunek byl rowno tydzien temu .. ? jeszcze jedno pytanie zupelnie z innej bajki to prawda (wedlug mnie nie) ze gdy sperma mezczyzny ma zapach taki slonawy to mezczyzna moze byc nie plodny ?? jak dla mnie too jakas bajka ale obilo mi sie to o uszy

Gość pustki
zapach slonawy czy smak

Gość nowa na kafe
szcerze nie wiem , tak jak pisalam tylko obilo mi sie to o ucho :(

Gość aniusssss
tez mam podobny problem ok.6 dni temu kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia teraz czuje ze mam obrzmiale piersi tak mnie bolą do tego od wczoraj mam jakies zawroty glowy ooraz poczulam jakis skurcz aa wczesniej nigdy nie mialam takiego uczucia chodzi o okolice macicy

Ja raz mialam taki przypadek ze wzielam tabletke i dosłownie po chwili ja zwrocilam, potem jakos o tym zapomnialam i kochalam sie z moim chlopakiem. Pozniej spanikowalam dzwonie do gina a on mowi ze nawet po tygodniu od odstawienia organizm jeszcze sie nie pprzestawia na płodnosc

Gość nowa na kafe
tylko ja sie nie boje zadna sytuacja dla mnie nie jest sytuacja bez wyjscia :))

Gość nowa na kafe
ale chyba jeszcze musze poczekac poniewaz to jest 7 dzien od czasu gdy wspolzylam poza tym to byl stosunek przerywany tylko ze.. mu kapło :P

Gość nowa na kafe
no wlasnie wlasnie aale moje odczucia wlasnie mogą byc powodowane tym ze nie dawno skonczylam brac tabletki ahhh ..