Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ILONAS.

ratunku

Polecane posty

Gość ILONAS.

zakupilam telefon samsung sgh e250 jesli ktos do mnie dzwoni wyswietla mi sie ze to jest numer nieznany mimo ze mam ten numer zapisany w telefonie. co mam zrobic zeby wyswietlal mi sie numer osoby dzwoniacej do mnie

Gość ILONAS.
:) no tak, ale niestety tego nie zrobiłam , kupiłam w/w el. i pomóżcie co robić by usunąć ten problem. proszę....:)

Gość sabrinaaaa czarownica
może osoba do ciebie dzwoniąca ma numer zastrzeżony ,wtedy nawet jak jest zapisany w telefonie to się nie pojawi

Gość tiaaaaaaaa
Poprsotu idz i sie zapytaj tych ludzi tych co Ci to sprzedali.. lub daj na gwarancje;p ale radze wczesniej wyprobować podzwnoić jeszcze z innych niezastrzezoych (u tych numerów) do siebie na komórke..

Gość tiaaaaaaaa
Poprsotu idz i sie zapytaj tych ludzi tych co Ci to sprzedali.. lub daj na gwarancje;p ale radze wczesniej wyprobować podzwnoić jeszcze z innych niezastrzezoych (u tych numerów) do siebie na komórke..

Gość ILONAS.
o to chodzi, że nie. i tu jest problem, bo nie wiem co robić....a akurat są to osoby które na pewno nie mają numeru zastrzeżonego.....kurcze. może jednak ktoś wie co należy zrobić....proszę ...:)

Gość tiaaaaaaaa
jesli ktoś z znajomych ma taki sam telefon i wszystko sprawnie mu działa porównaj sobie z nim wszystkie ustawienia te wazne i jesli będą inne sprawdz czy to nie jest powodem tego.