Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam dziabąga...

pytanko do panow

Polecane posty

zalozmy ze znacie dziewczyne - jest przy kosci, moze nawet ma spora nadwage jest fajna, ale nie zwracacie na nia uwagi potem dziewczyna chudnie i robi sie super laska bylibyscie nia zainteresowani? wiedzac ze wczesniej wygladala źle? i odwrotna sytuacja - jest panna, bardzo wam sie podoba, powiedzmy ze lubicie sobie niezobowiazujaco flirtowac ale tyje i robi sie grubawa - jaki bedzie wasz stosunek do niej? bez zmian? odwrocicie sie od niej? zwrocicie uwage...?

Gość fdsae
powodzenie nie zalezy tylko od ciezaru , a raczej ma wpływ na nie charakter.

Gość fdsae
mozesz wygladac bardzo dobrze , nie daje cie to jednak przewagi .

przypadek 1... jeżeli nie czułbym się w jej towarzystwie dobrze/dogadywał itp a co ze mną ciężko :D to atrakcyjności fizyczna nic by nie pomogła przypadek 2... nie realny :D nie flirtuję

wiem, ze nie tylko.... no ale ma to wplyw, nie ma co sie oszukiwac co prawda nie wiem czy wiekszy ma wplyw na nasza samoocene czy na to jak oceniaja nas inni ... między innymi dlatego chce poznać opinie panów...!

"mozesz wygladac bardzo dobrze , nie daje cie to jednak przewagi" niestety doświadczenie podpowiada mi co innego :O

Gość Bey
Mysle ze to niema znaczenie, przynajmniej dla mnie. Liczy sie to pierwsze wrazenie, to jak zapamietam dana osobe. By musiala zajsc naprawde radykalna zmiana zebym zmienik opinie. No i fakt faktem, wyglad ulatwia, ale jak niema sie nic wiecej do zaoferowanie to na wiele sie nie przyda.

Gość fairdoman....
hmm. poznałem kiedyś fajną babkę..była trochę przy kości..zakochałem się...dobry seks, współne pasje...pracowała nad figurą i zrobiła się super laska, a ja zazdrosny jak diabli...coś się zaczęło zmieniać...ona, ja, nie wiem...zrobiliśmy sobie przerwę... i już nie wróciliśmy do siebie...ona wraz z wagą straciła to co w niej kochałem...

hm...to ciekawe co piszecie

Gość mnie moj facet
poderwał :P jak byłam gruba. ważyłam 70 kg. przy wzroscie 160 cm. i dodam ze taki facet na ktorego wszystkie niemalze panny lecialy. a on wybral mnie! dla niego (no i dla siebie tez!!!) postanowilam ze schudne. i schudlam 20 kg. jestesmy juz razem prawie 4 lata.

i bardziej mu sie teraz podobasz?

Gość puk puk puk

Gość Robi 72
Jak wiadomo jednemu podoba się matka, drugiemu córka :) Jeżeli dziewczyna tyje bez miary - to na pewno mi się to nie podoba, trzeba jednak zachowac jakieś proporcje, a poza tym jak wiesz ... tusza dodaje kazdemu kilka lat :(

tusza dodaje lat? to nie jest prawda! kobieta mająca kilka (nie mówię o wielkiej nadwadze) kg więcej będzie miała bardziej napiętą skórę i będzie wyglądała młodziej - czy ładniej, no to już inna sprawa hm....teraz mysle o roznych przypadkach i to chyba roznie bywa jednak

Gość ja jestem przypadek no1
Mam kochajacego faceta ktory zakochal sie we mnie gdy mialam 20kg wiecej... a teraz :P koledzy mu zazdroszcza :P

nie sluchaj tych tucznikow :classic_cool: w obu przypadkach dziewczyna nie ma szans na faceta bo dziewczyna nr1 najpierw schudnie a pozniej znow przytyje- to jest efekt jojo a dziewczyna nr 2 jak bedzie tyc i robic sie oblesna tzn ze szkoda na nia czasu bo nie dba o siebie ;d

Jacek nie zalamuj mnie o "tucznikach" to ja tu gadac nie chce