Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nicku 000

Do BRZYDKICH kobiet...

Polecane posty

Gość bez nicku 000

Mam pytanie do kobiet, ktore wiedza, ze nie sa ladne, najwyzej przecietne. Czy fakt, ze nie zwracacie uwagi mezczyzn sprawia, ze jestescie nieszczesliwe? Mozecie miec super prace, byc inteligentne, ale czy Wam to wystarcza? Czy moze mimo braku urody jestescie pewne siebie? Wiem, ze to pytanie jest dziwne, ale bede wdzieczna/y za odpowiedzi(nie chce zdradzac plci)

Gość nie ma brzydkich kobiet
są tylko zaniedbane 😠

Nie jestem pewna siebie w stosunkach męsko-damskich. Tzn. jestem pewna siebie, jak kogoś nie znam. Ale jak ktoś się okazuje miły, to tylko myślę, gdzie uciekać. Poza tym w ogóle mi to nie przeszkadza, nie myślę o tym cały czas, w sumie w ogóle nie pamiętam, jak wyglądam.

Gość bez nicku 000
Mysle, ze pytanie zostalo zadane w taki sposob, ze nikt nie powinien poczuc sie urazony, a mozna przeciez odpowiedziec anonimowo. Pastwic nad innymi chca sie osoby zakladajace watki o tlustych wielorybach i tym podobne.

Gość bez nicku 000
Pamietam taki watek, w ktorym dziewczyny pisaly ze sa brzydkie i byl on bardzo popularny, dlatego myslalem/am, ze niektore z nich tutaj odpowiedza, ale widze, ze jednak brzydkich osob na tym forum nie ma;)

Gość Bey
Zmadrzaly :) temat w sumie troche dziwny... Jakos badz co badz facet sie wypowiadac nie bede :)

Gość kazda kobieta uwaza sie
za brzydka w pewnym momencie swojego zycia jedne z tego wyrastaja inne nie a ubranie makijaz i fryzura potrafi dzialac cuda jest b niewiel pieknych kobiet reszta to przecietne, ale zadbane

Gość kutia
ja jestem bardzo brzydka i mam prace tylko to co mi w zyciu wyszlo

Gość chyba nie jestem specjalnie
ładna, mam pare napraqwde słabych punktów,ale zdecydowanie umiem sie"zrobic", ubrac jak trzeba. Nigdy nie brakowało mi facetów. Powodzenie nie idzie w parze z uroda.

Gość są jeszcze brzydkie
mi nie sprawia bólu fakt, że faceci nie zwracają na mnie uwagi, wręcz przeciwnie - nieszczęśliwa jestem, bo wszyscy ZA BARDZO zwracają na mnie uwagę.. :(

Gość LeśnySłodziaczek
Ja nie zazdroszczę innym dziewczynom urody tylko tego co osiągnęły w życiu. Pomyśl, że idzie ulicą piękna dziewczyna, której zazdrościsz wyglądu i pomyśl, że ona wróci do domu i co będzie robiła? Nic ciekawego (oczywiście nie generalizuję - nie mówię, że ładne dziewczyny nie robią w życiu nic fajnego!). Pomyśl, że ich głównym zajęciem jest to, żeby wyjśc gdzieś fajnie ubranym i się pokazać. Uroda przeminie a po nich nic nie zostanie. Uważam, że każdy typ człowieka ma swoją funkcję w Świecie, jedni są stworzeni do tego, żeby pracować umysłowo, inni - fizycznie, i nikt nie jest gorszy ani lepszy! Najważniejsze, żeby być dobrym człowiekiem. Poza tym pomyśl, że dla jednej osoby na Świecie to Ty możesz być tą najpiękniejszą. Mi to wystarcza.