Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TYLKODLASZCZERYCHFACETOW

SONDA BLISKIE SPOTKANIE Z PLASKA KOBIETA

Polecane posty

Gość TYLKODLASZCZERYCHFACETOW

Jak to było z Wami ? JA osobiscie brzydze sie deskami bo naprawde mi nie staje jak widze płaską kobiete ale niestety niektore sobie wypychają zeby zostały przelecone :O Trafilem na taką, wydawało sie ze ma jakies duze B a jak sie rozebrała to normalnie odechciało mi sie wszystkiego :O A wy jakie mieliscie przezycia z plaskimi ?

Gość ł . . . .
do płaskich lasek, nie używajcie pushupów bo to śmieszne jest 07:13 uwaga laski z małymi cyckami lepiej od razu wiedzieć jakie macie piersi niz rozczarować się i zaśmiać w środku, gdy już go zdejmujecie

Gość ł . . . .
do płaskich lasek, nie używajcie pushupów bo to śmieszne jest. 07:37 uwaga laski z małymi cyckami 07:47 ano jak facet ze skarpetkami w batkach.... w koncu i tak smutna prawda wyjdzie na jaw 08:12 nie polecam puszapów

Gość a ja nie lubię
kiedy facet ma za wielkie portki, wydaje się wtedy że ma wielkie przyrodzenie, a kiedy się rozbierze to jest wielkie rozczarowanie i od razu kisiel mi znika

Gość yholkmgb
a ja nie lubie jak facet sie chwali swoim przyrodzeniem bo pozniej jak sciaga porty to jest beczka smiechu.. a tak na marginesie to wielkoscia sie chwala ci ktorzuy maja kompleksy na tym punkcie;) milego dnia liliputki ;)

Gość Witold Paszt
to nieuczciwe to nieuczciwe! zamawiasz ciepły kotlet a dostajesz zimną rybę!

Gość Podzielam wasz bóL
Rozumie was mam to samo kiedy facet chwalis ię ze ma wilkiego ogóra a kiedy przychodzi co do czego otacza mnie widok korniszonka do tego nie kiszonego nigdy nigdzie i przez nikogo:D

Gość juchaaaaa
Podzielam wasz ból ... hahaha ale tekst"ogor kiszony" hahaha dobre i masz racje w 100%%%%% malo jet facetow z duzym sprzetem reszta to same nie wypaly, kikutki;)

Gość uygljh
jak wtykalem palska to mi stana ale bylem najebany, niestety jak zobaczyelm ja na trzezwo to ledwo go postawila o drógim numerku nie bylo mowy, dlamnie to jak sez z facetem ochyda to byl 1 i ostatni raz.

Gość uygljh
oczywiscie z deska :)

Gość widze ze niektórym paniom
nadepnąłeś na odcisk:D

Gość rozmiar_s
Ja lubię moje małe cycuszki, a mój facet powtarza mi jaka jest śliczna za każdym razem jak sie rozbieram:)

Kurde, a ja nie rozumiem tego... Skoro powszechnie wiadomo, że lepsze są duże cycki i że facetom zależy na dużych cyckach, to dlaczego jak idziecie poruchać, bierzecie, co się nawinie, nie patrząc nawet na to, czy się nada?:O Skoro nie możecie zarwać kogoś, kto przynajmniej ma jakieś cycki, to współczuję:)

Gość zal przez
ciebie przemawia desiu .... na bezrybiu i rak ryba ;-)

Gość zal przez
mi tam na wielkich nie zalezy i prawde mowiac nigdy wiecej jak c w rece nie trzymalem ale chcialobysie takimi bimbalami pobawic ;-)

Gość zal przez
ja nie pisalem ze nie staje , staje jaknajbardziej ale ciagnie czlowieka do czegos innego to chyba nie takie nienaturalne ? a Ty nie chcialabys zeby Cie ktos przerznal twarrrrda 20dziestka ?

Gość zal przez
pozatym takich ladnych duzych piersi malo na tej ziemi zato malutkie sa prawie wszystkie :classic_cool:

Gość jachuula
małe moga byc jedrne i piekne a maly wacek jest piekny i jedrny? watpie :classic_cool:

małe piersi czy duże piersi... nie tu jest granica podziału. Piersi są albo kształtne, ładne albo nie(choć to przecież kwestia gustu) Wolę kształtne małe piersi niż wielkie obwisłe z aureolkami wokół sutków zajmującymi połowę piersi:-/ bleeee wolałbym najmniejsze a z ładnymi sutkami

Gość z przodu deska z tyłu deska
to tak zwana jest tereska z przodu plecy z tyłu plecy pan bóg stworzył ja dla chcecy :D:D:D:D

Gość yholkmgb
hehe zgadzam sie lepsze jedrne i kształtne a małe niz wielkie balony tak mysle,ze zalicza sie juz od D sa wstretne, takie obwisłe a na starosc to pewnie beda wisiec do kolan:O a faceci to razej maja inny kompleks np. taki? http://www.prohealthsys.com/physical/images/ genital-hernia2.jpg

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
hej osiołku......znowu piszesz sam ze soba.......ale jaka zmiana..........zawsze brzydzisz sie grubymi........a dzisiaj chudymi.................no...........rozwijasz sie ..może kiedys będziesz Wielkim Osłem