Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany2344

CZY JEST JAKAS SZANSA?!

Polecane posty

Gość zalamany2344

dziewczyna mnie zostawila....bo sie klocilismy...i ona uznala ze jestem trudnym czlowiekiem... a nasza ostatnia rozmowa wygladala tak... Ja 12:04:31 Czesc Wru Wri. Ania 12:04:40 Czesc Wruuuu!!! Ja 12:04:43 Jak się czujesz?? Ania 12:04:45 Normalnie, a ty? Ja 12:04:56 Źle... Bo mama dziś znowu płakała za tatą... I znowu mówiła, że się zabije. Ania 12:04:59 Biedna... Musisz być teraz przy niej wru. Przykro mi. Ja 12:05:01 Być przy niej to mało... Ale w ogóle nie wiem po co Ci to mówie... Naprawde jestem głupi. Ania 12:05:05 Ale przecież to normalne. Możesz ze mną rozmawiać! Ja 12:05:18 Słuchaj Ania... Wiem, że masz teraz nowe życie... Możesz mnie zablokować. Jesteś beze mnie szczęśliwasza i nie musisz na siłe się zmuszać żeby mi nie było przykro. Naprawde ja tego nie oczekuje. Ania 12:05:31 Ale ja tego nie chce. Nie chce Cie zablokować. Ja 12:07:08 Naprawde nie lubie jak ktoś się nade mną użala. Tak samo jak z feriami. Nie mów mi, że przyjedziesz jeśli już wiesz, że tego nie zrobisz... Ania 12:07:18 Ale ja moge przyjechać! Ja 12:07:25 Bo jeśli mówisz tak znowu tylko żeby się nade mną litować... a potem tego nie zrobisz.. Będzie mi bardziej przykro. Bo po co miałabyś jechać? Ania 12:07:31 Czemu nie? Ja 12:07:51 Z chłopakiem który tylko robi Ci problemy... Ania 12:08:02 Ten chłopak... Nigdy nie jest dla mnie problemem... Ja 12:08:11 Mówiłaś, że jestem... Ania 12:08:16 Ale moge jechać. Juz jest ok. Ja 12:08:17 Jednej rzeczy nie moge Ci wybaczyć... Przepraszam... Nie chciałem Ci tego mówic, ale nie moge wytrzymać. Tego, że po kłotni bylas dla mnie mila, bo czulas sie zmuszona... Sex, milosc... To wszystko bylo klamstwem. Ja 12:10:03 Nie wiesz co napisać? Ania 12:14:20 Przepraszam Wruuu... Nie chciałam niczego złego. Mama mnie woła, musze iść... Ja 12:10:44 Ania 12:10:58 Nie mówiłam, że Cię nie kochałam. Czy jest jaka kolwiek szansa na to aby ja odzyskac? :(

Gość vvvvv
Żalosny jesteś

Gość nim2
Myślę ze problem jest w Tobie.. a mianowicie uzalasz sie nad soba dlatego inni Cie tak odbieraja.. Nie mozna przyjmowac postawy... jestem biedny i nieszczesliwy... Polecam Ci ksiazke "potega podswiadomosci" J.Murphy na pewno zmieni Twoje relacje. Jestem tego przykladem.. Jezeli stawiasz sie w roli jaki jestem biedny, zablokuj mnie na gg to ktos to zrobi... ale nie miej do niego pretensji...Bo kazda nasza mysl tworzy rzeczywustosc.. Jesli mowisz o sobie ze jestes glupi to tak bedzie,... Wszystko co swiadomie wypowiadasz Twoja podswiadomosc bierze na serio...Jesli wierzysz ze jestes ok i ze jestes madry i uda Ci sie to tak bedzie.Sami przez swoje myslenie tworzymy zdarzenia wokol siebie.. Przeczytaj ta ksiazke juz nie jednego "uleczyla" mnie tez. Kiedys myslalam tak jak Ty... i mi nic nie wychodzilo.......

Gość nim2
Masz niska samoocene a ciagle potwierdzanie jak o Tobie mysli Twoja dziewczyna jest meczące.. Piszesz jej ze jestes problemem... Ty sam doprowadzasz w taki sposób do rozpadu zwiazku... Musisz myslec o sobie pozytywnie... Nie mozesz tak pisac... Masz znac swoja wartosc, zmien to! Uwierz w siebie! Ze nikt nie jest z Toba z litosci i nie szukaj non stop potwierdzenia w partnerce swojej wartosci.. Ty masz ja wspierac, byc pewnym siebie! A przez takie zachowanie ona powie mam juz dosyc, on zabiera mi energie..

Gość wru
Dobra..Wiem co źle zrobiłem...I już bym tak nie zrobił... Ale i tak ona już do mnie nie wroci :(

Gość nim2
JAK TAK MYSLISZ TO TAK BEDZIE...

nie ma żadnej szansy.... kabalistyka wskazuje jasno, że układ liter wpisywany przez Twoją byłą w tej wypowiedzi ma dać Ci do zrozumienia, że to definitywny koniec

pewnie ze jest szansa. ja bym nie gadala z kims kto jest taki toksyczny jakbym nie byla zabujana :D