Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ustrojona w motyle

Mój facet chce zebym...!

Polecane posty

Gość Ustrojona w motyle

Mój facet chce żebym na niego nasikała jej no ja rozumie,ze seks trzeba uprzyjemniac ale zeby sikac na kogoś to mi się kojarzy z upodleniem kogoś:o Mam pytanie czy to naprawde podnieca facetów?

Gość twojego jak widac
podnieca jak i paru innych dewiantow :)

Gość Zaczarowany czarownik
Czyli to dewiacja a analny?Wszyscy faceci marza zeby zapiąc sobie w dupala, tylko kto się przyzna do tego. Dewiacja jest wtedy kiedy jedna ze stron lub dwie współzyjące uznaja to za dewiacje.Dla jednych dewiacja to masturbowanie się a dla innych nie.

Gość Witold Paszt
Nic tak nie uprzyjemnia seksu jak ciepła, pienista porcja świeżych szczochów! Zrób to! :-)

Gość Ustrojona w motyle
Troche się obawiam ale skoro on tego chce.Dziwnie tak jestem tego ciekawa ale dla mnie siusianie to czynnośc fizjologiczna, która oddaje się do kibelka a nie na partnera:P

Gość twojego jak widac
zapinanie anala moze ale nie musi byc dewiacja, zalezy jak to ktos traktuje, otwór tyłka jest węższy w ielu przypadkach niz otówr waginy wiec przyjemnosc dla faceta tez jest inna ... jezeli to facet lubi miec cos w tyłku to widac taką ma orientacje, woli facetow nie tylko pod wzgledem fizycznym, woli ich jak inni kobiety a przyjemnosc ma z "masowniaa" prostaty, ktora tak btw mozna smyrac tez zewnetrznie :P Ale sikanie na kogos juz jest dewiacja, to jest odczuwanie podniecenia na widok czy czucie moczu .... inni dewianci podniecaja sie ogladaniem dzieci, a inni dotykaniem drzewa itd.

Gość Prawda boli
Czarne nicki to sami rasisci , dewianci, pustaczki, antysemici i uprzedzeni:) Swięte kaznodzieje w dupe jeża :Dbuahaha sami jedziecie z palca i walicie konie bo brak chętnych do wpsomagania. Lepiej zakrywac się czrnymi nikami itkwić na kafe bo w zyciu wam nie wyszło!

Gość ero gawędziarz
Fajnego masz faceta, nie ma co. Przygotuj się jeszcze na inne jego pomysły, może zwierzątka albo przypalanie prądem cipki?

Gość Kapitan Klos Hans
Jesli masz mocny i dlugi sik to na co czekasz, tylko zrob to w wannie, bo spac w mokrej poscieli to bardzo niemile

Gość piss___fann
Sikanie jest ok. Nie rób z tego żadnej tragedii. Rajcuje zarówno facetów jak i kobiety. Pamiętaj tylko, aby sikać w sposób kontrolowany. Zalewając partnera zbyt silnym strumieniem, nasikasz mu w oczy i do nosa, co niestety nie jest przyjemne.

Gość piss___fann
Sikanie jest ok. Nie rób z tego żadnej tragedii. Rajcuje zarówno facetów jak i kobiety. Pamiętaj tylko, aby sikać w sposób kontrolowany. Zalewając partnera zbyt silnym strumieniem, nasikasz mu w oczy i do nosa, co niestety nie jest przyjemne.