Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziuli

Piesek...uśpiony

Polecane posty

Gość dziuli

Czy można kochać zwierzaczka? Tydzień temu uśpiłam mojego pieska. Był ze mną 9 lat. Niestety weterynarz uznał ze nie ma dla niego ratunk:( Czy ktos wie jakie to uczucie isc uspic swojego psa? jego błagalne oczy?

Ja wiem :( Uśpiłam wojego po 15 latach:(:( Płakałam strasznie, ale nie chciałam, żeby się męczył... Co więcej - sama zrobiłam mu zastrzyk... Okropne uczucie rozstać się z kimś, kogo się kochało, ale...

Gość dziuli
najgorsze sa wieczory gdy nadchodzi czas spaceru...

Ja bylam zmuszona uspic mojego kota. Byl z nami 9 lat, podobnie jak twoj pies. Strasznie sie meczyl i to bylo jedyne wyjscie, ale do dzisiaj sobie wyrzucam, ze go zabilismy :(

Pozegnalam moja suczke po 12 latach, ona ze mna rosla, mam z nia zdjecie jak gowniara ze szczeniakiem a kilka miesiecy temu zawiozlam ja samochodem w ostatnia podroz - do weterynarza... Wtedy juz nie mogla sie podniesc ani chodzic, meczyla sie i piszczala z bolu :-O Lezy sobie teraz zakopana pod brzózką w moim ogrodzie... Jedyny sposob na pusty dom to szczeniaczek, wiem co mowie, wytrzymalam pol roku i zaczelam szukac godnego nastepcy mojej slicznej suni. I chociaz teraz wychowuje malego, niedobrego, czarnego Gada :-) to nigdy jej nie zapomne.

nie wiem jakie to uczucie i chce zeby moja stara psina żyła jak najdłużej, nie chce nawet o tym myśleć, wspolczuje Ci bardzo i przytulam mocno:(

Gość ja tez wiem co czujesz
moze nie uspilam tylko sam zdechl ... ale problem byl taki ze lekarz do kotrego zawsze jezdzilismy postawil zla diagnoze a jak lleczenie nie przynosilo efektow to pojechalismy do super wypasionej kliniki jednak juz bylo za pozno na lecznie bo jedna nerkan ie pracowala juz a dryga byla na wykonczeniu! a najgorzej mnie bolal fakt ze moi rodzice nie pozwolili mi jechac i nie bylo nikogo znas jak zdychal!

aż się nie chce czytać tych wypowiedzi...:( oj gdyby moja sunia musiałaby zostać uśpiona chyba bym się zapłakała... płakałam jak się męczyła 2 tyg temu z porodem co w rezultacie nie było takie straszne... ale też wolałabym uśpić ją niż patrzeć jak sie męczy:(

Gość primaveraaa
bardzo dobrze cie rozumiem i współczuję. ja w tym roku musiałam przeżywać to samo żegnając sie ze swoim 20-letnim psem, który był ze mną przez większość mego życia.to strasznie trudne. trzymaj się jakoś.pozdrawiam

Gość każdy kochany zwierzaczek
trafia do "Krainy Wiecznych Łowów" gdzie hasa sobie bez bólu i cierpienia po ogromnych polach, lasach i łąkach...

Gość i rucha swoją panią
:o

Gość jak widac
nie tylko zwierzęta potrzebują lekarzy

Gość jak widac
bo i ja coś słabo się czuję

weterynarz uśpił mojego psiaka. Była ze mna 13 lat. Umierała mi na kolanach. Kto nam dał prawo odbierać czyjeś życie....

Gość anka lodz
a ja z moim rozmawiam w myslach