Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawda boli

Mówmy NIE czarnym nickom!

Polecane posty

Gość Prawda boli

Wzywam wszytskich uzytkowników pomarańczowych nicków do mówienia NIE na waszych topikach czarnym nikom!!!! Czrni to antysemici, ksenofoby, rasisci! Nie Nie Nie!

ja antysemita? uwazam i głosno o tym mówie , że tym polaczkowem tepym w niedopranych skarpetkach ze skorupą na pietach a uważajacym sie za panów swiata i bizmesu powinni rzadzic mądrzy i szlachetni Żydzi a nie pomioty poniemieckie.

Gość Prawda boli
Chciałbym dodać, że za symboliczną opłatą wylizuję do czysta przypalone patelnie i zapleśniałe odbyty

Gość Andrea Laper
Kiedyś byłam czarnym nikiem nie przyznam sie jaki nick miałam i zaprzyjaźniłem sie z qwertz podobno on awazy w realu 98 kg:o Sorry ale dla mnie to za duzo mało tego proponowała mi cyber seks jak zobaczyłem fotke umarłem.Jaki pasztet!!:D:D:D:D

Gość Likwidator IV PR
ladacznica ma kompleks lingwisty mysli, że tylko ona "zna" języki obce nie zdazyła zauwazyć ze w XXI wieku 70 % spoęłczenstwa biegle mówi przynajmniej w 1 jezyku:D Ona obejrzała jeden film i tylko to słowo zrozumiała z fabuły:D:D

Gość Truskolaska
O jaaaa :o mi qwertz też proponowała cyber ale mówiła ze sie nie goli i czy nie przeszkadza mi ze jedzie od niej ryba wedzona?

Ladacznica czapki wszyscy tu mamy takie same:classic_cool: wiec wszyscy jestesmy rowni:D 🖐️ :)

Gość oczywiśice że możesz
stwierdzenie że 70% włada biegle jednym przynajmniej językiem jes tmocno przesadzione. wystarczy poczytać kafe.... ta biegłość jest mocno uwsteczniona

Gość Młoda nieznana poetka
Znam fajny wiersz! "Dwa cienie" Spowita w bladym świetle zarówki widzę dwa cienie na ścianie Ktos rzeknie to miłosny akt a ja widzę loda plaskanie Jej głowa w góre i dół się unosi on się wije Zaraz sperma ten pokój lub jej gardło spowije I mówiąc to jednym słowem rzeknę stojąc im na drodze Ona się męczy ssaniem a on krzyczy: Dochodzę! Maria Kroczopnicka

Gość Młoda nieznana poetka
Mam jedno maŻenie żeby wydać tomik poezji ale nie wiem czy mi się Óda:( ehhh