30dziecha 0 Napisano Listopad 13, 2007 perfumy Amor Amor i w jakiej cenie?Dzięki za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sajgonkaaaaa Napisano Listopad 13, 2007 jasne ze sa a o jaki ci chodzi dokladnie?? Amor Amor Sunshine za 50ml 135 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 3Odziecha Napisano Listopad 13, 2007 konkretnie te w czerwonym flakonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmmma Napisano Listopad 13, 2007 a czemu miałabys nie kupić??? wyjechała za granice i juz mysli ze w polsce to takie zło - ah Ci karierowicze z zagranicy - przyjeżdżaja i czasem nawet polskich słow pewnie zapominasz zeby bylo widac ze ty z zagranicy wrocilas bo to talie nie wiadomo co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 3Odziecha Napisano Listopad 13, 2007 do hmmmma-jestem za granicą-to fakt.I właśnie tu odkryłam ten zapach dla siebie.Za tydzień jednak wracam do Polski i dlatego pytałam czy można je u NAS dostać,czy muszę je kupić "na szybko" . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupup Napisano Listopad 14, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach