Gość wraaauuuuu Napisano Listopad 13, 2007 chcę zapytać jaka jest wg was najlepsza pomadka ochronna na zime. dużo jezdze na nartach i chodzę po górach i potrzebuję czegoś naprawdę dobrego, dla sportowców;) miałam już chyba wszystkie nivee ale nie spisały się,zadna rewelacja. trochę lepsza była bebe klasyczna- tylko zapach mi nie odpowiada.. czy różana jest tak samo skuteczna? po neutrogenie jakoś dziwnie pieką mnie usta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mi tu 0 Napisano Listopad 13, 2007 dolaczam sie do pytania... pomadka, albo jakis balsam, ktory faktycznie pomoze wiecznie popekanym ustom :( bo juz nie moge wytrzymac:( stosowalam to wszystko co poprzedniczka, a nawet i wiecej, ale niestety nie trafiłam na cos co by mi pasowało :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dooooortek Napisano Listopad 13, 2007 nie wiem co stosuja narciarze ale ja od lat uzywam chap sticks i jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wraaauuuuu Napisano Listopad 13, 2007 ja jeszcze używałam tisane- dla mnie super , szkoda tylko ze jest w pudełeczku bo jednak sztyft jest bardziej poręczny. widziałam w rossmanie taki balsam do ust- dieta śródziemnomorska, oliwkowy. może go kupię jesli byłby lepszy od tisane, znacie go? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olena 0 Napisano Listopad 13, 2007 ten balsam oliwkowy dieta śródziemnomorska jest dobry. Produkuje go bielenda, która ma teraz całą taką serię kosmetyków. Dla mnie jedyną wadą jest to, że nie jest w sztyfcie, ale tak ogólnie jest fajny: ma ładny zapach, usta są po nim miękkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wraaauuuuu Napisano Listopad 13, 2007 no tak tylko nie wiem czy spisze się w trudnych zimowych warunkach. ale kosztuje niewiele, najwyżej go op[chne mamie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hoooooo Napisano Listopad 13, 2007 hop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glamorous 0 Napisano Listopad 13, 2007 dla mnie neutrogena jest rewelacyjna, może spróbuj jeszcze raz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrauu Napisano Listopad 13, 2007 ale ja mam przez cały czas tą neutrogenę, tylko że zawsze jak ja zastosuję pieką mnie usta. poza tym jej smak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 11, 2017 Najlepsza firmy GAL z olejem z wiesiołka . Ciężko ją dostać ale można zamówić na stronie Apteki pod Smokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZielonaSylwia 0 Napisano Styczeń 11, 2017 Polecam pomadkę Carmex. Za 10 zł w Naturze, Hebe, a w Rossmannie coś za około 13zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 11, 2017 wypróbowałam wiele- a pracuje na ulicy ze tak powiem- i najlepsza jest carmex:) fatalny wyglad pomadki ale w srodku cudo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 11, 2017 Blistex tez jest bardzo dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elkaella Napisano Styczeń 23, 2019 Eveline z d-panthenolem bardzo dobrze nawilża usta i je regeneruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agagut3213 0 Napisano Styczeń 25, 2019 pomadka z aloesem aloe vera najlepsza zamawiam na stronie hedoni.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rutka31oli 0 Napisano Grudzień 15, 2020 Nic mi się tak dobrze nie sprawdziło jak pomadka oeparol z olejem z wiesiołka. Zawsze sobie na zimę kupuję od razu 2-3 bo mam pochowane w aucie, torebce i na biurku. Od suchego powietrza w domu usta mi się bardzo przesuszają dlatego regularnie używam pomadki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabi108 0 Napisano Grudzień 16, 2020 (edytowany) Mi się super sprawdza pomadka z forever aloe i jest naturalna, ją juz u przedstawicieli sie kupuje. Ale teraz ich dużo, sprawdź wśród znajomych lub znajdź na necie z Twojego miasta. Najlepsza jaką miałam Edytowano Grudzień 16, 2020 przez Gabi108 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozowastoktorka 0 Napisano Grudzień 16, 2020 Orientana z kokosem, super nawilza i pieknie pachnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach