Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolkol

co znaczy THE WAY I ARE?

Polecane posty

Gość kolkol

kurcze strasznie ubolewam nad tym ,ze nie znam języka ang. mimo ze uczylam się go bardzo długo w szkole, az wstyd...mają porąbaną gramatykę , zd. budowane są tak ze trzeba bardzo logicznie myslec... np. typu how sre you old... przeciez to bezsens;/ nigdy nie mogłam tego pojąć...Nie mówiac juz o rozumieniu ze słuchu...ehh..musiałam sie wyzalić.

Gość prowokacja bo nie wierze..
ze tacy tepi ludzie istnieja po paru latach nauki

Gość kolkol
nikt nie wie? to tytuł super pisoenki timbalanda i w tak dosłownym rozumieniu... way - droga, I , ja , are jestescmy , jak moze byc połączone I z are a nie I z am;/

Gość moze to bedzie znaczyc
droga ktora jestem

Gość kolkol
na szczescie tu jestesmy anonimowo... no niestety nie znam tego języka na tyle zeby rozumiec film czy teksty pisoenek tym bardziej... mam dosc duzy zasob słów ale mimo wszytsko gramatyka i rozumienie jest dla mnie koszmarem..Nie wiem moze sie nigdy nie przykładałam ...a moze nauczyciele byli do dupy... A Ty zamiast sie wymadrzac odpowiedziałbys mi na pytanie, skoro sie w ogle fatygujesz pisac.

Gość kolkol
no i nik nie wie????

Gość pomarańczka słodka
no widzisz kazy tak spika inglisz ze wolą pisac jaką zrobili kupe a nie odpowiedziec na pytanie... Taki poziom kafeteriueszy:) A jak sie wymądrzają za to , ojoj

Gość kanaka z maslem
dziwne:) w ogole nie wiem co timbaland mial na mysli nadajac tytul tej piosence akurat taki bo gramatyczne to to nie jest :o

Gość pomarańczka słodka
dzięki , nareszcie ktoś cokolwiek napisał w tej sprawie... no i jak tu rozumiec ten język...:(

Gość pomarańczka słodka
haha ale widze towarzystwo zatkało ... ani be ani me nikt nie wie???????????? a wszyscy tacy mądrzy:)buhaha , macie racje , lepiej wypisujcie na jakims topiku wszytskie czynnosci jakie dzisiaj robiliscie , albo co bedziecie jesc na obiad:):):)

Gość pomarańczka słodka
akurat tak sie składa ze tez chciałabym wiedziec wiec czekam!

Gość sd
pomarancza dawaj pierwsza, widze ze tylko ryczysz jak krowa a sama gówno wiesz :D

Gość pomarańczka słodka
no ja własnie tez nie wiem...

Gość pomarańczka słodka
de łej aj ar

Gość pomarańczka słodka
co mi po słowniku , wiem co oznaczają pojedynczo te słowa!Ale co oznacza ten zwrot! Psychoza jak taka mądra jestes to napisz , a nie jakis słownik podsuwasz;/

Gość po kiego wklejach słownik
? tłumaczenia tego wyrażenia tam nie ma :O

Gość kolkol
ludzie i dalej nic?... kurde jak wiecie to napiszcie , no ile mozna prosić... ludu...

Gość gwiazdeczkowo
Psychoza - Pani gratulujemy inteligencji

Gość koch ankaa
droga ktora jestem!!!!!!!!! bylo juz mowione idioci :o:o

Gość koch ankaa
to wam gratulujemy Ynteligencji haha :D:D:D:D;D

pewnie ze The way i are jest niegramatycznie moze zobacz sobie slowa tej piosenki http://www.metrolyrics.com/the-way-i-are-lyrics-timbaland.html ja przyjrzalam sie i wydaje mi sie ze on po prostu powtarza to po niej ona spiewa the way you are... a on pyta ’m about to strip and I’m well equipped Can you handle me the way I are? ja tak to sobie tłumacze, a poza tym pomaranczka masz jakies problemy ze sobą? :O

z tego co wiem \"I are\" pisza amerykanie, którzy wysmiewaja sie z np. ruskow probujacych mowic ich jezykiem

Gość vestak
Mi to nie brzmi po angielsku i tyle :>

poza tym The way i\'m nie tlumaczy sie jako droga ktora jestem, masakra, raczej \"To jaka jestem\"

Gość to znaczy
taki jaki jestem

przeciez Wam juz napisal ktos u gory.. gramatycznie powinno (niby) byc the way I am i mozna to tlumaczyc np.: droga ,ktora jestem albo taki juz jestem albo tak juz mam (ze taki jestem) nie znam tekstu,gdybym znala, to moze latwiej byloby mi trafniej tlumaczyc, niz takie wyrwane z kontekstu

berenka wkleilam wyzej linka gdzie są słowa, jakis cel mial Timbaland ale kto go tam wie jaki:D

Gość pralka candy
no własnie albo to albo to albo to ... no to jak tak moze byc... Ja znam bardzo słab jezyl ,ale są tu tacy którzy dobrze znają np. Ariane i tez ma watpliwosci, wiec to chyba nie jest takie proste;/