Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iza---

DoKOBIET mających wózki bliźniacze lub rok po roku

Polecane posty

http://www.allegro.pl/item263935748_promocja_super_wozek_kolcraft_duo_dla_2_gratis.html Dziewczyny czy do tego wózka należy dokupic osobno fotelik samochodowy,w ktorym bedzie wozone mlodsze(w moim przypadku)miesięczne dziecko???Zastanawiam się w jaki sposob takie male dziecko mam brac na spacer w foteliku??Nie wyobrazam sobie tego ,przeciez bedzie Mu zimno.Tak przy wozkach jest gondola,ktora chroni dziecko,daszek a tu??Jak to wygląda, czy ja dobrze zrozumeilama\"obslugę\" tego wozka?? Dziekuje,pozdrawiam

ja z tego zrozumialam ze mozesz rozłozyc siadzenia do poziomu tak aby noworodek lezal albofotelik zamontowac!bardzo fajny wozek i nie drogi przede wszystkim!!!ale wydaje mi sie ze noworodek tak jak ty uwazasz nie powinien w foteliku zima po dworze jezdzic a i prawdz jak z daszkiem.ale masz tam numer do sprzedawcy zadzwon i spytaj!!!bedzie najlepiej ale wozek ladny

Iza ty lepiej popatrz na wielkość kółek.Jakoś nie wierzę że będzie się lekko prowadził a jest to ważne bo musi unieść spory cieżar. Mam bliżniaki-6 mscy i juz ważą sporo a co dopiero jak skończą roczek.

Dzieki dziewczyny. Anonima a jaki masz wózek?Jak bedziesz miec sekunde i bylabys tak mila wklepilabys mi jakis link co polecasz .Mnie sie ten wozek ktorego link wklepilam podoba,wydaje mi sie praktyczny i zgrabny,ale wlasnie nie mam pojecia jak z tym fotelikiem i jak zauwazyla tyna(podobnie jak ja) dziecku przeciez w takim folteliku zimno

Sorki ale nie wkleję bo musiałabym szukać a muszę narazie spadać.Może wieczorkiem jak wrócę z małym budrysem od lekarza. Ja mam Emmaljunge.wózek spoko i pokonuje super nierówności.Wart swojej ceny.Wiem że jest stronka z Emmaijunguy ale mi cos wolno net teraz chodzi i za pierona nie chce sie otworzyć.Wózek ma przekładaną raczkę dwa oddzielne siedziska,gondolki,tzn takie śpiworki które sie wkłada na te siedziska i wyglada jak głęboki.Widziałam podobne na allegro -cena ok.1300 .Nie jestem jednak pewna czy przy różnicy wieku maluchów sie sprawdzi.Pozdrówka i musze lecieć.

U mnie niestety odpada wózek 1 obok 2.Musi byc 1 za drugim, w drzwi windy taki podwójny 1 obok 2 nam sie nie zmiesci:(

iza mylisz sie ja mam alaska twin i mieszcze sie we wszystkie drzwi jest przestronny mimo tego ze wezszy bardzo mi sie sprawdzil bo mam przegrody odzielone to spacerowka ale moje blizniaki jezdzily zima od 2 tygodnia zycia pod kocykami i specjalnymi spiworkami i nie mialam proble sklada sie genialnie szybko i miesci po sciagnieciu przedniego kola bez problemu w bagazniku!!poza tym material szybko schnie po wypraniu i mozna wszystko posciagac jeden mankament to ze jest dziecko tylem do ciebie ale zagladasz przez specjalne okienko w daszku,

ma odzczepiany kableg i jest stosunkowo dobrze osadzony bo dziecko jak siada to sie nie giba na boki tylko ladnie siedzi ja jestem bardzo zadowolona kosztuje okolo1100zl i powiem ze mam duzo znajomych z blizniakami i jedzni nawet zmienili na nasz wozek bosie sprawdza reszta to kalambryny ktore musza podnosic do gory zeby skrecic poza ty jeden za drugim ma malo miejsca i daleko pierwsze jest!!!no i moj ma duze pompowane kola jest najlepszym moim wyborem!!http://www.allegro.pl/item263504077_alaska_twin_kola_pompowane_nowe_na_lozyskach_.html#photo

ja podobnie jak anonima mam bliźniaki, nie polecam wózków obok siebie bo one są wąskie - większe dziecko będzie mieć ciasno ja mam inglesinę - ale ona jest pokraczna;) jednakże super się ją prowadzi po dużych nierównościach

wlasnie wszyscy nazekaja na wozki jeden obok siebie ale mij jak juz mowilam ma swietne gabaryty i jest waski dziewczyny maja 2 lata i bez problemu a 3 letni siostrzeniec siadal i spoko jeszcze luzy on poprosty po bokach nie jest tak sztywny.a ja sie balam ze w jednym za drugim nie bede miala kontroli nad dzieckiem jak sie zachlysnie czy cos ale nie do twojego przypadku bo ty jedno masz starsze

Gość poooolllleeeecammmm
Gość ja teżz pytaniem
ten jest ok tylko czego drogo bez daszka i czy sie rozklada do poziomu bo to najwazniejsze dla noworodka