Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partysiiiaa26

po czym można pozanć - chłopiec czy dziewczynka ???

Polecane posty

Gość partysiiiaa26

witam. jestemw 7 tyg. ciąży chciałąbym zapytać o Wasze doświadczenia związane z płcią dziecka, jak było jak jest u Was? wiecie co będziecie mieć? chłopca , dziewczynkę? słyszałąm,że jak koieta jje dużo nabiały to dziewczynka, a jak mięso to chłopak ile w tym prawdy??? albo jak na ostro to chłopak , a na słodko dziewczynka wiecie coś o tym?

nie prawda...:) nawet USG czasem sie myli...:)lekarka nie byla do konca pewna robiac mi usg co bedzie....bo wiercioch straszny byl...:) :D:D:D:D:D:D:ja mialam miec dziewczynke bo czekolady nie jadlam....a tu chlopak wyskoczyl:) :D:D:D:D:

ja mialam apetyt na slodkie, na nabial i mam coreczke, lekarze zapewniali ze to dzieczynka od 20tyg.ciazy

Ja z typowych rzeczy na dziewczynkę miałam: miłość do słodyczy i nabiału (ale to mam też poza ciążą) i wysoko brzuch.

Gość eeeeeeeeeeeeetam....
śledzie,kapusta to podobno chłopcy.W moim przypadku śledzie na 100% bo tak to śledzi nie cierpię a na początku ciązy zajadałam sie nimi.Potem niestety co ponoć jest przy dzewczynkach wpierniczałam lody,napoleonki itp. a dziewczynek nie mam

ja zauwazylam tylko ze jak kobieta ma brzuch -piłke to dziewczynka,a jak brzuch -rozlany na boki,taki spłaszczony to chlopak. jak kobieta ma swoj pępek wysuniety, -to chlopak a jak \"normalny\" to dziewczynka.(u mnie i znajomych to z pepkiem sprawdza sie).ale chyba nie ma reguły...to wszystko to jakies wymysly raczej....

eeeeeeeeeee tam!!!! Ja od początku wpierniczam nabiał,słodycze na kilogramy,cere mam paskudną jak przy okresie dojrzewania,do tego brzuch rośnie od góry więc można by pomyśleć że 100% dziewczyna:) a tu guzik już dwa razy potwierdzony na usg SYNUŚ:) pozdrawiam:)

Gość partysiiiaa26
no zobaczymy zobaczymy, czas pokaże ,widać róznie bywa , każdy ma swoje przepowiednie. dzięki.

Gość pomarańczowa kropa.....
5 miesięcy temu urodziłam chłopca - wszyscy mi to wmawiali bo wyglądałam podobno bardzo korzystnie, kilogramy poszły w brzuch :)