Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MissTigri

Net, miłość, spotkanie!!!! Wasze rady?

Polecane posty

Gość MissTigri

Poznałam chłopaka przez Internet na portalu randkowym. Ja jestem w Polsce, On w Anglii! Na początku była wymiana maili, później rozmowy na skype przez kamerkę, wysyłanie zdjęć, opowieści do 3 nad ranem. Polubilam Go, On mnie też i ...chcemy sie spotkać! To już postanowione. Przylatuje do mnie za 18 dni. Wszystko jest w jak nalepszym porządku, cieszę się jak dziecko, bo będzie to szansa na bliższe poznanie, ale czy to ok? czy nie za szybko? czy ktoś z Was był w takiej sytuacji?

Gość Upupupupu
up

Gość Haribo
Może i byłam w podobnej sytuacji ale jak mam Ci doradzić czy nie za szybko na spotkanie jak nie piszesz ile to trwa :P

Gość Moja rada brzmi
Bądz sobą !

Gość sercewrozterce
ja też w podobny sposób poznałam chłopaka. wiedz jednak jeżeli on za chwilkę poleci z powrotem i będziecie się żadko widywac to daruj sobie ja tak miałam, miłość jak 150 na początku maile tlefony sms-y cud miud tęsknię kocham i ... a teraz szkoda gadać ....

Gość
nowy gatunek miłości - miłość internetowa :D

Gość brutalna prawda
pierwsze spotkanie w realu rozszczygnie im bardziej będziecie udawać tym gorzej

Gość
nie wiem... pewnie jestem dziwna ale dla mnie ważna jest tzw. chemia, nie potrafiłabym się zakochać w literkach, choćby obiecywały mi najwięcej :)

Gość MissTigri
neurosa1----->ale to nie tylko literki. My się codziennie widzimy za pomoca kamerki. Może to głupio zabrzmi, ale im więcej go widze, tym bardziej Go lubię! Jest zabawny, spontaniczny i szczery, przesyła fotki swich Rodziców, Znajomych, itp:) Ja czuję, że to własnie TO 😍

Gość
na tej samej zasadzie mogę się zakochać w panu z wiadomości - też codziennie go widzę przez kamerę :p czasami bywa tak - niekoniecznie w tym przypadku - że na żywo nie ma chemii (przetestowałam na sobie spotkania z ludźmi poznanymi wirtualnie więc mogę głos zabrać)

ja mojego faceta też poznałam z neta. byl z innej miejscowaości położonej jakieś 40 km od mojej. Zerwaliśmy ale nie z powodu odległości. Ale ciesze się, bi nei wyobrażam sobie zimowych rajdów pks w te i z powrotem. brrrr... Poznać kogoś przez internet- oky. Ależeby na prawde wam zależało.

Gość intyminiaska
to ciekawe on w anglii ty w polsce i poznaliscie sie przz neta... na dodatek przylatuje za 18 dni?????????????????? boze to tak jak u mnie !!!! posluchaj ak on ma na imie bo istneiej prawdopodobienstwo ze to ten sam cholera:(

Gość unhappywoman
A ile ma lat? a Ty? też bym chciała tak spontanicznie...:)