Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta-raczek

Jacy są faceci spod znaku ryb?

Polecane posty

Gość kobieta-raczek

napiszcie jacy jestescie lub jakie macie doswiadczenia:)

Gość a co ma tu tego
znak spod jakiego jestesmy? nic

Gość kobieta-raczek
po prostu chcialabym wiedziec jacy jestescie cechy charakteru itd, ciekawa jestem czy beda sie zgadzać;)

Gość ja pierdziu
takie topiki to porażka

Gość oziębli opływowi

Gość ciapa życiowa ...porazka
samochodem nie pojedzie bo wieje,leje ,jak spojrzysz nie tak to zaraz obraza boska ...:O generalnie babski motyw a charakterze ...

Gość kobieta-raczek
o kurde to niezbyt dobre zdanie macie o nich, ja znam jednego i jest kochany:) dobre serducho moze nie wszyscy tacy sa..

to ,ze ma dobre serducho to fakt ale miałam takiego partnera kiedyś ....ja jestem baran a on był ryba ....o matko sama nawet ściany musiałam malować bo ten do zmiany żarówki nawet wołaqł fachowca😠

Gość kobieta-raczek
acha rozumiem no to dwa odmienne temperamenty widac

Bardzo wrażliwi, często uzdolnieni artystycznie, trudno ich poznać w 5 minut, samotnicy i bardzo spragnieni czułości. Raczej życiowo niezaradni , ale za to jak słodcy. Znałam dobrze 2, a i mąż mojej koleżanki- to 3 razem.

po zakupy nie pojedzie bo tam to pewnie tłum ludzi a gdzie ja auto zaparkuje ??? do miasta tez nie bardzo bo jeżdził 50 km na godz sama zrobiłam prawo jazdy i jak gdzies jechalismy i ja prowadziłam to wrzeszczał,że chce go zabić ...nie nie ...dla barana to nie za dobra partia,może ktos ma więcej cierpliwości niz ja, mój obecny mąz to strzelec i dla mnie wprost idealny-8 lat małżeństwa i jest dobrze :) ...odpukać🖐️

prosze bardzo poczytaj sobie.. i komentarze tez.. są okropni, to trudny znak, choc wrazlili i spokojni to cicha woda brzegi rwie, nigdy nie mozna byc co do nich pewnym ,oni sami nie wiedza czego chca i ktoregos dnia sa w stanie powiedziec: znudziłaś mi sie..!! porazka, ale ogolnie to fajni:)] lubia wkurzac innych:/ http://horoskop.wp.pl/wiadomosc.html?wid=6603652&kat=33404 prosze tam pisze wszystko:P

Gość kobieta-raczek
jednak cos jest w tych horoskopach jak tak was czytam

dupa jasio! ja sie nie zgadzam! moj facet jest spod ryb i maluje, remontuje, wbija gwozdzie, potrafi naprawic samochod, deszczu sie nie boi, chodzi na zakupy itd a do tego jest kochany słodki i wspaniały. Robi mi kolacje przy swiecach kupuje kwiaty itd. To zalezy od człowieka a nie od znaku zodiaku.

nie moja droga to zależy tez OD CIEBIE !!!!!!! pasujecie do siebie i dobrze ! bo nie ma nic gorszego niż męczyc sie z drugim człowiekiem🖐️

moj szwagir tez taki jest... potrafi zrobic wszystko, jest odwazny, myje okna, pierze, prasuje, pomywa,odkurza,kosi, wycina, drzewa,swietnie gotuje,nawet na drutach chyba umie robic:D ale jest troche zlosliwy, lubi sie wysmiewac i denerwowac innych.. ale ogolni jest spoko, pozdrawiam Cię, szwagrze:D ;*