Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanilioweniebooo

Sukienka na slub cywilny dla swiadkowej

Polecane posty

Gość wanilioweniebooo

bede swiadkiem na slubie mojej przyjaciolki i kompletnie nie wiem w co sie ubrac...moze macie jakies propozycje, linki?

Gość kasia2020
kochaniutka, zalezy od pory roku, figury, czy bedzie później jakieś dysko, zabawy - jednym słowem wesele i jaki nosisz rozmiar. Jesli odpowiesz mi na pe podpunkty to ci z chęcią doradzę

Gość wanilioweniebooo
ok to odpowiadam na wszystkie:) to bedzie grudzien, po slubie raczej nic nie bedzie, a jesli juz to tylko poczestunek w domu co do rozmiaru to nosze roznie, 36 czasem 38 (175 cm wzrostu) pozdrawiam:)

Gość kasia2020
no to myślę jakieś spodnie, gorset oraz żakiet chyba że wolisz wersję bardziej, strojną to sukienka, żakiet, i jakieś fantazyjne rajtopy i buty

Gość aaaaaaaaaaaaaaad
ja tam uwazam ze kobieta powinna wygladac kobieco i nie wkładac spodni tylko spódnice albo sukienke

Gość wanilioweniebooo
myslalam raczej nad sukienka albo spodnica, tylko nie bardzo wiem jaki fason, kolor itp. moze macie jakies zdjecia lub linki ciuchow ktore by sie nadawaly na taka okazje?

Gość wanilioweniebooo
calineczka dziekuje za linki, sukienki sa sliczne tylko ze to bedzie zima i wypadaloby cos z dlugim rekawem bo zamarzne tam :P

Gość wanilioweniebooo
:) oczywiscie ze z kurtka, taki zmarzluch ze mnie ze bez kurtki ani rusz:P tylko chodzi o to ze w sukience, np na ramiaczkach w zimie moge wygladac troszke glupio...zreszta juz sama nie wiem, nie mam doswiadczenia w tym temacie, to moj pierwszy slub;)

hehe:) swierzynka:D a ja chodze co 2-3 miesiace:) mowi ci,beda tance, gorace atmosfera, i poza tym w tancu bedzie przeszkadzac:D ale jak bedziesz sie zle czula,to mozesz wziazc zakiecik na sale. albo popytaj ludzi co beda z toba szli na wesele, moze maja wieksze doswiadczenie i sie ich doradzisz:) pozdrawiam:)

Gość wanilioweniebooo
Calineczka tak jak juz wczesniej pisalam bede swiadkiem na sluie cywilnym i po slubie mlodzi nic nie organizuja, a jesli juz cos to tylko poczestunek w domu wiec tak goraco to chyba nie bedzie Pozdrawiam:)

no chyba ze tak:) w grudniu, slub cywilny, wiec tak duzego wyboru nie masz, bo i tak spod kurtki nie bedzie widac. ale zycze powodzenia!:)