Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan-ryba

to teraz jakie sa kobiety spod znaku Raka?

Polecane posty

Gość pan-ryba

tak dla zemsty dla kobiety raczek

Gość rozpustnica
haa jaa wiem jakei sa kobiety spod raka ostatnio strasznei duoz czytalam o astrologii a wiec kobiety spaod raka sa; materialistkami ale uczuciowe czesto nie znaja swej wartsoci sa zakompleksione ponoc sa dobre w lozku sa wyzwolone cenia cieplo rodziine ale nie ejst najwazniejsze czesto sa kobietami interesu mimo ze tesknia za rodzina nie sa w stanei tego pogodzic ze soba... itd

Gość ja znam kobite spod znaku
raka i jest rotrzepana, skapa i śmieszna

Gość rozpustnica
heh no fakt tez racja a smieszna pod jakim wzgledem zabawna czy zalosna

Gość kookokokokk
bardzo rodzinne, bardzo ciepłe, zasadnicze i dzielne. czyli moja mama:)

Gość rozpustnica
panie rybo chcialbym zauwazyc ze pan ryba i pani rak to fajny zwiazek moze wyniknac podobny zywiol i sie uzupelniaja czestooo

Gość rozpustnica
hehhe niby kobieta to kobieta a mezczyzna to mezczyzna ale kazdy znak zodiakalny posiada swe inwidualne cechy... oczywiscie ze w 100 procentowo sie nic nie ebdzie zgadzalo ale zazwyczj ma to jakis sens

oj jako pani Raczek nie zgadzam sie z tym skąpstwem, z wrazliwoscia i rodzinnoscia zgadzam sie jak najbardziej;) pani Raczek potrafi czesto pokazać pazurki nie jest zawsze taka cichutka ..:)

Gość zadawac takie pytania
to zenada :O

Gość znam raka od 39 lat
Zmienna, kocha i jest wierna, ale zdradzona musi się odegrać i zdradza. Okłamana kłamie, wybacza, ale nigdy już nie zaufa na 100%. Dzieci kocha, pieniądze jak każdy lubi jak są, ale nie na pierwszym miejscu. Wrażliwa nie lubi chamstwa i przemocy. Sex zależy od humoru i partnera, ale lubi też przejąć inicjatywę, czułość tak, brutali nie lubi. Troszczy się o wszystkich, ale umie również zadbać o siebie. Lubi być w kontakcie ze swoim wybrankiem i jak mu ufa to go nie kontroluje, otwiera się i nie ma za hamowań, ale nim zaufa na maxa dużo wody w rzece upłynie. Lubi ładne rzeczy i dobre gatunkowo, troszkę jak kameleon dostosowuje się do sytuacji, odpowiedzialna, średnio zaradna, ale spada zawsze na cztery łapy. Humorzasta jest ale jak jej nie prowokować to nie wyżywa się na otoczeniu, a jak ma dobry humor to wie o tym cały świat. Jak plotkuje to nigdy nie złośliwie i wyrozumiała dla słabości innych. Mogłabym tak jeszcze długo, ale po co, poznacie zobaczycie. Pozdrawiam.

Gość gość
Jestem raczkiem i wpis wyzej to 10000% prawdy ! Takie wlasnie sa raczki

Gość gość
Tez jestem raczyca i oproczo humrkow to wszytko sie zgadza. Mimo ze jestem teraz w ciazy i ogolnie za dobrze sie nie czuje non stop mlodosci to nie zameczam tym calego otoczenia ani tez nie jestem placzliwa.