Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srcewrozterce

On jest za granicą a ja się zakochałam...

Polecane posty

Gość srcewrozterce

Co ja mam zrobić mój chłopak jest ciagle za granicą znamy się od dwóch lat a bylismy ze soba w tym czasie może dwa 4 miesiące. Nigdy nie dopuszczałam do siebie myśli że może być inaczej, że moge być z kims innym. Aż do teraz kiedy poznałam innego super faceta. Znamy sie krótko dlaczego go tak polubiłam nie wiem czy to z powodu tego ż on jestem sama ciagle tylko tęsknie i tęsknię. Jestem sama na siebie chwilami zła. Przeciż tamten mnie kocha dlaczego ja myślę cześcij o tym który jest bliżej chociaż też ni tak blisko. Czy jest wyjście z tej sytuacji???

Gość sercewrozterce
to straszne uczucie zawsze byłam zdania że jak się kocha to się czeka ale to jak widac bujda :-(

co Ci powiem to Ci powiem, ale spróbuję - moim zdaniem (zaznaczam jest ono całkowicie prywatne i nie poparte żadnymi badaniami opinii publicznej) jeśli się kogos naprawdę kocha to sie na niego czeka. Mam faceta od paru lat - za granicą, widzimy się raz na 1 - 2 miesiące i do głowy by mi nie przyszło lecieć na innego. Po prostu autentycznie mnie odrzuca od innych :) Nie żebym tak porządna była - różnie się układało w poprzednich związkach, ale jak mnie raz trzasło to porządnie i do tej pory trzymo :) może się zastanów nad tym czy warto ciągnąć ten związek na odległość, skoro masz wątpliwości...