Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annulaaa

NAJLEPSZE KREMY NA ROZSTEPY!

Polecane posty

Gość annulaaa

podawajcie dziewczyny tylko i wylacznie te ktore chociaz troche zadzialaly.ja juz mam dosc tego problemu :( co jeden kg w dol albo w gore to i rozstep gotowy :(

Gość sylwunia27
mam ten sam problem co Ty tez b ym chciala wiedziec jakie sa najlepsze jesli ktoras z was probowala nich sie odezwie dzieki z gory pozdrawiam.

Gość krishna
hej dziewczyny najlepszym moim zdaniem jest taki zielony z kolastyny, nie pamietam nazwy ale i trzeba tez cierpliwosci do tego. mnie pomogl osobiscie. pozdrawiam i polecam:)

Gość annulaaa
hej podciagam dziewczyny,podawajcie konkretne nazwy slyszal ktos o Bio-Oil? mozna to dostac za granica,dobre to?uzywal tego ktos?

Gość podobno dobry jest
olej arganiowy

Gość annulaaa
podciągam

Gość passatka
mnie pomagają witaminy, biorę je doustnie skrzyp z witaminami cynk B compleks wit A, E, C ( wit C rozpuszczalna 1000 mg dziennie) wit C zminiejsza stężenie kortyzolu we krwi, hormonu stresu który powoduje rozpad włokien kolagenowych i powstawanie rozstępów można też jeśc duzo galaretek z żelatyny bo to naturalny kolagen, dużo owoców i warzyw zawierajacych wit C

Gość annulaaa
no tak tak,ale co zrobic z juz powstalymi :( po tabsach mam je nawet na brzuchu :( boze jak po ciazy :( musze miec cos co je zmniejsza chociaz

Gość passatka
Szczerze to na rozstępy działa tylko czas.... Po jakimś czasie nawet te z którzymi nic się nie robi zwężają się i blekną. Mam całe pośladki i uda zryte rozstępami. Już się do tego przyzwyczaiłam bo z sinych czerwonych pręg zrobiły się perłowe cieńkie niteczki. Używaj peelingów przynajmniej raz, dwa razy w tygodniu, masuj sie szorstką gąbką. Wypróbuj peeling z kawy, cynamonu, imbiru. Możesz też miszac morską sól z oliwą z oliwek. Najlepsze są peelingi własnej produkcji, te z produktów spożywczych. Morska sówl zawiera minerały i wzacnia skórę. Oliwa z oliwek zawiera dużo witamin, które wzmacniają i odmładzają skórę. Cukier trzinowy z kolei zawiera kwasy organiczne które rozpuszczają warstwę rogową skóry i usuwają martwe komórki. Do tego obowiązkowo dwa razy dziennie balsam ujędniajacy i zobaczysz efekty po miesiącu, trzech. Dobrze maskuje rozstępy samoopalacz.

Gość passatka
Teraz rozstępy ma prawie każda dziewczyna więc sie nie przejmuj. Pewnie za kilka lat w ogóle nie bedzie kobiet bez rozstępów. Wszystko przez sztucznie konserwowaną żywnośc i zwierzęta hodowane na sztucznych karmach i hormonach.

Gość magdonia
jestem młodą osobą, bo mam 17 lat i nie naleze do najszczuplejszych, w związku z czym na moich nogach i pośladkach (najbardziej) jest multum rozstępow;/ Prosze pomozcie, poradźcie jakiś dobry produkt ktory maskuje, likwiduje rozstępy. Z gory dziekuje:)