Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anul

Ile moga kosztować....?

Polecane posty

Chciałabym się dowiedzieć ile kosztują plastry hormonalne, albo zastrzyki, w noim wypadku najlepsze byłyby żele, kremy, globułki czy prezerwatywy bo kocham się tylko kilka razy na miesiąc, ale wystarczaja tylko na jeden stosunek i globułki należy kilka min przed stosunkiem umieścic, a ja chciałabym nie myśleć o tym codziennie, tylko tak jak zastrzyki czy plastry zmieniać co tydzień, tylko niewiem ile kosztują i jaką mają skuteczność

Może ktos mi w końcu udzieli odpowiedzi, a nie zachowuje się nieinteligentna ciota. Wioerzę że na forum są jeszcze normalne osoby, bo już nieraz się o tym przekonałam, ale jak narazie piszą tu pojebane debile

Gość Weronika1987
plastry kosztują ok 55zł, w takiej cenie kupowała je moja przyjaciółka w aptece na Grodzkiej w Krk, ale to zależy od apteki. słyszałam, że są i takie gdzie po 70 sprzedają. szkoda tylko, że tak strasznie zwyzywałaś uczestniczki forum... jeżeli zależało Ci na odp. mogłaś szybciej i spokojniej znaleźć odp. w aptekach internetowych.

Gość Weronika1987
a jeżeli chodzi o skuteczność plastrów, jest bardzo zbliżona do tej, którą dają tabletki.

Niewiem ale przed moją drugą wypowiedzia były dwie inne, osoby w nich porównały mnie do jakiś lafirynd itp, teraz tych wypowiedzi nie ma, niewiem dlaczego. Chcę wybrać się do ginekologa, ale przed tym chciałabym się więcej dowiedzieć o metody antykoncepcji ich skuteczność i cenę, może jeszcze jakieś osoby mi doradzą, prosze o odpowiedzi