Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julka19

MASTURBACJA !!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Hej Mam do was pytanko szczególnie do facetów ale odpowiedzi pan również mile widziane problem polega na tym iż jestem z moim chłopakiem juz ponad dwa lata kochany sie jesteśmy ze sobą szczęśliwi, współżyjemy itp.... tak z boku to wydaje sie ze wszystko jest ok...ALE jest coś co mi przeszkadza a mianowicie MÓJ facet którego tak kocham sie MASTURBUJE ;( ;( ;( robi to dosc czesto.... prosiłam go wielokrotnie zeby tego nie robił bo mnie tym rani tłumacze mu ze jestem ja i nie musi sam tego robic ale nic nie pomaga. Pewnego dnia zapytałam : czy ja go nie zadawalam ze sam to robie powiedział ze to nie tak i ze go zadawalam..... ciagle szukam odpowiedzi na to pytanie Moj Facet mowi ze mnie kocha ze tylko ja sie licze i nie wyobraza sobie zycia bezemnie. Powiedział ze sie postara z tym skonczyc..... i tak tez było próbował ale tylko do czasu... Dzis potrafi spojrzeć mi w oczy i twierdzac ze tego nie robi ale ja wiem ze tak jest bo zawsze po rozmowie mi sie przyznaje ze sam to zrobił . Prosze was poiwedzcie co o tym myślicie jak idzie z ta masturbacja wygrac, bo moj facet twierdzi ze tego sie nie do czasem powstrzymac .... a dla mnie jest to smutne bolesne i bardzo mocno mnie to rani ;( ;( faceci dlaczego wy sie masturbujecie nawet jak macie dziewczyne ktora was kocha i jest wam wierna dlaczego tym potraficie tak ranic..... :( :( :( :( :(

Gość brutalna prawda
widocznie go nie zaspokajasz jego potrzeb

Gość sprawa jest prosta
nom dokladnie ma duzo wieksze potrzeby a Ty nie zawsze mozesz byc i z nim to robic :] ale przeciez Cie nie zdradza.. wiec czy Cie rani ?

Gość nie rozumiem problemu
Ale czemu Ci właściwei to przeszkadza?Jesttem kobietą, ale nie rozumiem twoich rozterek, przeważnie każdy facet jaest jakoś tam "niewyżyty" do końca:D Mój chłopak tez to robi, wiem, bo mi się do tego przyznaje chocia zmamy bardzo udane życie seksualne i częstow spółżyjemy, ale ja nie widzę problemu skoro ma taką potrzebę, to napewno nie jest z twojej przyczyny, poprostu ma duż epotrzeby chłopak:P

Gość rozmiar_s
Bzdury piszecie. Kazdy chłop sie masturbuje czy ma laske czy nie i nawet jak jest zaspokojony, taka już ich natura. Jesli nie robi tego non stop i nie cierpi na tym wasze pożycie to nie masz sie czym martwić. A może on ma problemy z przedwszesnym wytryskiem? Dlatego może woli pierw zrobić to sam by potem mógł dłuzej kochac sie z tobą.

Gość
na erotyczny z takim tematem :o

Gość brutalna prawda
rozmiar nie każdy wszystko zależy od rególarności współżycia i wieku sądząc po wieku piszącej to facet jest w szczycie formy za 10-15 lat mu przejdzie :P

Gość brutalna prawda
neurosa skarbie lepszy taki temat niż kolejny o tucznikach i wieszakach

żle to odebraliscie ja go zaspokajam on szybko dochodzi robie to kiedy chce bo robie to z miłosci do niego podczas sexu jestem czuła on to czuje i mowi moj facet sam nie potrafi mi odpiwiedziec na to pytanie \"dlaczego to robi\". nie chce zeby to sam robił brzydzi mnie to i zniechęca itp :(:(:(

Gość
brutalna prawda skarbie ale na erotycznym chyba łatwiej znaleźć onanistów :D

Gość brutalna prawda
powiedz mi jak często współżyjecie czyli inaczej co rozumiesz pod pojęciem regularnie i druga sprawa w jakim on jest wieku

Gość brutalna prawda
neurosa złotko ty moje fakt ale niech się tu wypowie przynajmniej coś się dzieje

Jeśli uwazacie ze moje prestensje sa bezpodstawne. to odpowiedzcie na moje pytanie po co ja mu jestem potrzebna do sexu jak mzoe sobie sam to robic no po co?

Gość brutalna prawda
dziewczyno słyszałaś o czymś takim jak krzywa napięcia seksualnego uzależniona od stężenia hormonów jak nie to pierwszy z brzegu podręcznik seksuologii i do lektóry przystąp

Gość brutalna prawda
cholera jestem przemęczony robię więcej błędów niż zwykle :P

Sprzedawca Słońca masz kobiete? jestes w stałym zwiazku? masturbujesz sie ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? MOJE GG JAK COS :d 1433320

moze to glupie pytanie ale sie nie znamy... na ulicy sie nie spotkamy.... wiec nic nie stoi mi na przeszkodze zeby sie zapytac .... a mianowice chce wiedziec o czym myślisz sie to robisz sam ??? :)

Gość brutalna prawda
julka przeginasz na erotyczne poszła i to już

Gość
Sprzedawca ja Ci przetłumaczę :p ona Cię zwyczajnie podrywa

Gość brutalna prawda
neurosa ona sobie robi freewareowy show we własnej jaźni w celu dalszego podniecenia i kontynuacji objawiającej się wykonaniem czynności wymienionej w tytule. reasumując na erotyczny marsz

Gość ona tam już
już ma taki sam topik o tej samej treści , tylko rozmówcy się zmienili.