Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lindsayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Jak one schudły?????????????????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość Lindsayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hej! Napewno widzieliście jak teraz wygląda Lindsay Lohan i Nicole Richie no i Hilary Duff, wyglądają naprawdę ślicznie, zastanwiam sie tylko jak one straciły na wadze. Ja wiem że one mają dużo kasy i im jest prościej tylko będź nie będź musiały być na jakiejś diecie;> Czy może któraś za was wie na jakiej? Buźka:*

Gość melasssa
alkohol i kokaina.Musisz jeszcze wiedzieć że z tego powodu oprócz wychudzonych ciał mają także nieźle zjechaną psychę.

dziewczyno jakie ty masz wzorce .......... To jest poprostu straszne ze twoimi idealami figury sa dziewczyny - anorektyczki po karierze narkotykowej......gratuluje gustu!Paranoja Chyba zaloze temat .........sztkielety sa piekne ! a nalog pociagajacy ...hahahahaha

moja droga. Nicole Richie i Li Lo nie są anorektyczkami. po prostu palą browna do tego dużo koksu. wiesz mi, znam pare czynnych ćpunek - wyglądają identycznie. anorektyczkę możesz poznać po tym ,ze wiecznie jej zimno, włosy wypadają a twarz w opłakanym stanie - ogólnie \"ziemista\".

Fat Cat blagam nie rob wykladow na temat tych \"gwiazd\" poprostu nie sa godne podziwu, jakim autorka topiku je obdaza .Denerwujace sa te wasze komentarze dotyczace pisowni lub poprawiajace kogos , nie widzicie sedna sprawy czy co? Moze wiecej koncentracji Fat Cat na problemie . Pozdrawiam

oprócz tego ze alko i koka to jak chciały schudnąć miały pewnie instruktorów na siłowni i nacisk zewnętrzny anorektyczxki...

o jezu, przeciez ona sie pyta JAK - to jej mowie. ALE SKORO JUZ MNIE UPOMNIAłAś TO DODAJE: DZIEWCZYNKO!! TO JEST ZłY WZóR .MASZ SPACZONE POSTRZEGANIE PRAWIDłOWEGO WYGLąDU KOBIETY. AMEN

właśnie nie jestem agresywna, zażartowałam:) serio źle mnie odebrałaś! pozdrawiam:)

Gość NO GRUBE NIE SĄ
marcelina odczep sie od fatcat to fajan laska a ty sie wpieprzasz do niej i zaczynasz gówniaro!

Gość byłam pod czarnym nickiem
wiedziałam Fat Cat dobrze(od tych co lataja na miotle mają czarnego kota kocioł etc) mnie znasz to są głupie gówniary nie przejmuj się .... na forum sobie mogą popyskować w realu podejrzewam,że nie byłyby takie cwane

hej czarownico:) przestań się już denerwować, zmień nicka na jakiegoś nowego i wracaj do nas:) olej krytykantki i zajmij się dyskusją z tymi,którzy chcą cię słuchać. mnie tez tu zjechali nie raz a się nie przejmuję. zawsze takie akcje wyrabiają charakter - a jak tak będziesz w sobie chować urazę ciągle to nic dobrego z tego nie wyniknie! pozdrawiam, cmokam:)

Gość byłam pod czarnym nickiem
ok nawet kiedyś powiem w tajemnicy kto sem ja ;)

Gość farbowane kudły
no i wytapetowany ryj ma maxa, to jakaś ciota