Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda czasu

Jadę do Anglii z kolegami będziemy bogaci

Polecane posty

Gość szkoda czasu

szkoda czasu na bzdury ! :( chyba jestem zdecydowany i wyjadę z kolegami do Anglii :) będę bogaty i szczęśliwy jak wy ;) nie piszcie tylko że jestem marzycielem bo tak będzie i koniec :/ czytałem tu już wypowiedzi kobiet i facetów którzy mają tam ''niebo'' też będę tak miał :) ktoś jedzie tak jak ja do Anglii grupowo z innymi ? pracę już mamy załatwioną a język znamy też dosyć dobrze :) żegnajcie polacy,żegnaj polsko,żegnaj...[cześć]

Gość bye bye maszkaro

Gość też niedługo wyjadę
i sie nie chwalę :p

Gość zingi
Tylko juz tu kurwa nie wracaj bo cie znajde i zajebie patrioto jak z koziej dupy trabka!!!wypierdalaj!!!

Gość szkoda czasu
nie spodziewam sie bogactwa :) ale będę szczęśliwy spełnię marzenia i będę mógł szpanować przed sąsiadami jak przyjadę... normalnie obcokrajowiec będę...:)

to co mi sie podobalo tam ze swiat był taki mały... na weekend robiło sie wypady do np. do Paryza... a urlop na Majorce wychodzil taniej niz w Krakowie :D zwala... ehh.. moze znowu rozwine zagle i rusze... bo kto mnie zatrzyma :P

Gość a tam
nasi naszymi naszych poganiają No nie wiem czy będziesz obcokrajowcem moja koleżanka mówi że nawet angielskiego nie można tam podszlifować bo jest tylu Polaków że nikt nawet nie zważa na błędy w wymowie

Gość taki co mu się wiedzie dobrze
mi tam dobrze w uk ale wiecie co :) trzeba być takim wyjątkowym jak ja:p ja ci nie zamierzam pisać co mam ale jest dom samochód pełen wypas :classic_cool: dziewczyny z polski jak im załatwię pracę to też zrobią co trzeba:p:D

Gość szkoda czasu
i o to chodzi ;) zamierzam zwiedzić też fiordy na północy anglii ( szkocji ) może nawet tam sie przeprowadzę :o zobaczymy :)

Gość szkoda czasu
czytałem że parę osób było w szkocji :) jak tam jest ? lepiej niż w anglii ? to niby wspólnota ale...no właśnie ? w sumie wolałbym tam bo piękniej ale trochę dziko :o

tez mam zamiar wyjechac :) bo w sumie i tak nie zamierzam isc na studia, wiec co mi tam :P w porownaniu ze studentami to i tak bede rok lub dwa do przodu (studium) . Mieszkac i zyc sie tam nie boje,mam tam w koncu drugi dom :D

Gość szkoda czasu
kuwa czemu ja nie mam kogoś bliskiego w uk :( ale co tam...dam radę :classic_cool:

Gość polak który jest juz anglikiem
ja też mam wszystko ale niedługo jadę do usa i to dopiero będzie coś :) powodzenia marzyciele :D

jestem w irlandii. kasa jest. i to wszystko. po pol roku chce sie tym wszystkim zygac. pogoda, ludzie, nastroj. zobaczysz.. no ale powodzenia:)

Gość faritka ..../
ale nie wracasz co? kasa trzyma ... :P

no trzyma trzyma. nowe znajomosci tez. no i zadomowilam sie:) ale .... pogoda przytlacvza strasznie. czasem tak pale papierosa na balkonie i patrze na ludzi przez te mgle i wilgoc. i mysle sobie, ze ostro przejebane tu maja, jakby nic z zycia. nie wiem, mysle, ze zobaczysz o czym mowie ;)

Gość polak który jest juz anglikiem
niektórzy marzą ale cóż trzeba mieć jakieś marzenia :D mam tylko prozbę :) nie jedzie do usa jak polska rozwiąże problem wizowy z usa ;) tam będzie mój dom i nie chcę was tam :p nie chcę takiego towarzystwa tzn przechodniów jak w anglii :(

Gość faritka ..../
czasem tak pale papierosa na balkonie i patrze na ludzi przez te mgle i wilgoc. i mysle sobie, ze ostro przej**ane tu maja, jakby nic z zycia. KTO ci mitycznie ONI --- przeciez ty tez - zyjesz w jakis cieplej kuli czy co >?

Gość szkoda czasu
a gdzie lepiej zarobię nawet na zmywaku w anglii czy irlandii ? teraz jadę z kumplami do anglii :) ale napiszcie cos o irlandii (?)

ja poznalam tu mezczyzne. on zajety, ja zajeta. to jest dopiero wyzwanie-przyjezdzasz zarabiac kokosy, a nie mozesz skupic sie na pracy, bo zakochalas sie beznadziejnie i nieszczesliwie jak siedemnasstolatka. :)

chodzilo mi o irlandczykow, krtorzy siedza tu cale zycie. Bo jak polaczkom tylki przemrozi to moga uciekac spowrotem ;) hehe w irlandii lepiej zarobisz, z tego, co wiem. i nie pisz o zmywaku, niech na zmywak idą Ci, co z jakiegos buszu przyjezdzaja i nie maja pozwolenia, ja Cie prosze. :)

Gość szkoda czasu
narazie cieszę sie że mam możliwość wyjazdu do uk i nie sam tylko z kolegami więc nie będzie nam tak nudno :) o irlandii też myślałem ale nie miał kto tam załatwić pracy i ona jest dalej od anglii więc i bilet pewnie trochę droższy :( a jak z pogodą bo słyszałem ze tam pada bardziej niż w anglii :o z tą pracą to prawda że polak na zmywaku a student z karaibów kierownik słyszałem o tym od wielu.może dlatego bo oni byli tam prędzej od polaków :o nie wiem ale unia to unia a tam na wyspach chyba nie obowiązuje :(

Gość dżizas
w angli jest pelno czarnuchów i innego syfidła uważaj jak bedziesz szedl w nocy ciemna uliczka