Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola87

poród?

Polecane posty

Gość jola87

chciałabym dowiedzieć się jak to jest czy naprawdę ból jest taki straszny i co z tymi szwami itp.

Gość oszustka
Bol jest tragiczny !!!!!!!!!!!!!! Urodziłam jedno dziecko i powiedziałam sobie że moja noga już na porodówce nie postanie ,od tamtej chwili mija 8 lat a zdania nie zmieniłam .

Gość kasik24
zobacz sobie na :ciąza poród, macierzynstwo, tam jest nawet taki topik o nacięciu krocza. pozdrawiam i milego czytanie, bo ja po tych lektorach to sie jeszcze bardziej zabezpiecze

mimo ze porod(35 H) to najgorsza rzecz w moim zyciu bede chciala 2 dziecko:) Bo jedno dziecko to...kaleka..... nie da sie opowiedziec jaki to bol ani sobie tego wyobrazic:trzeba przezyc.....

jesli chodzi o szwy to po porodzie przyjemnosc, znieczulenie,potem szyja:ZERO BOLU,nic nie czuc. Goic tez sie szybko goi i nie boli:) Acha,naciecia...w trakcie porodu nie czuc....

Gość jola87
dzięki za odp. może jeszcz ktoś się wypowie,a jak jest z cesarką?

Gość KYTI
A ja wspominam szycie gorzej niż ten caly poród . Byłam chyba zle znieczulona ,czułam taki ból jakby szyli mnie na żywca .

kyti_____no napewno,ja wpierw dostalam zastrzyk znieczulajacy, z 5 min czekania i szycie: absolutnie nic nie czulam:) Jestli chodzi o cesarke to roznie:jedne chwala,inne mowia ze koszmar: zalezy od kobiety:)