Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inter

Czuje sie fatalnie

Polecane posty

Na zwolnieniu sobie leżę i wpiepszam dziadowskie tabletki. Myślałem, że w końcu sobie posiedze na necie i poużywam...a tu gówno :o Kilka postów napiszę, i kładę się bo ledwo co na oczy widzę, w głowie się kręci jak po flaszce, zero skupienia.. Napisałem co wiedziałem..a teraz spadam się położyć. Leże sobie sam, nikogo nie ma i nie będzie, więc musiałem komuś się wyżalić, a do Was mi najbliżej.. :classic_cool:

I nikt mnie nie pocieszył?:o Zadnego dobrego słowa czy współczucia...totalna znieczulica 😭 Zapamętam to sobie :classic_cool:

Słuchaj no ...pomyju, nie do ciebie te słowa adresowałem. A teraz grzecznie, tropem wilka, odpal brony i z uśmiechem na twarzy ...znikaj :classic_cool: Bo się pognieweamy pokutas :o

Gość fgcgfgfxgfxgfxgfxgfx
ja też choruję. Nie jesteś sam.

Angolek 👄, fgcgfgfxgfxgfxgfxgfx :) 5 minut temu zjadłem następną porcję antybiotyku...mam nadzieję, że się do soboty wykuruję :o

Oj na pewno. Do soboty trochę dni został, więc na pewno Ci przejdzie. :)

Inter ja tez chora w wyrku leże, sama nie wiem co to niby przeziebienie ale do tego brzuch mnie boli, ogolnie słabo mi, tak od niedzieli:( biore jakies aspiryny i inne,mam nadzieje ze w koncu mi przejdzie

Ariane84- będzie ok :), jeśli bierzesz leki to niedługo poczujesz się lepiej :) Bo to wszystko przez pogodę ..i własną głupotę, kiedy stałem w cienkiej bluzie przed barem. Wydawało mi się, że jest ciepło ...no ale każdemu jest ciepło kiedy wypije :o

Uciekam się położyć, bo jestem jedną wielką tragedią:o Poza tym wielkie dziekować za zainteresowanko i kilka życzliwych słówek, bo ...potrzeba mi ich czasem :P Ariane84- a Tobie życze szybkiego powrotu do zdrowia ;)