Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eti

Timotei do blond wlosow

Polecane posty

Gość Eti

hej, mam pytanie. czy uzywal ktos tego szamponu? podobno nadaje zlote refleksy i rozjasnia wlosy. on jest z rumiankiem a rumianek rozjasnia ale myslalam ze tylko jak sie zrobi z niego taka maseczke na wlosy a w szamponie nie. jak myslicie? mam kolor wlosow ciemny blond a chcialabym zeby byl troche jasniejszy taki bardziej wyrazisty bo teraz jest taki nijaki a ten naturalny sposob (oczywiscie jesli chemie zwana timotei nazwac naturalna) moge rozjasnic bez uzywania jakis farb a pozinej meczenia z odrostami. nie chce niszczyc wlosoow farba wiec nie bede farbowac. chcialabym zeby byly choc troszke jasniejsze bo po farbie to moga wyjsc rozne efekty. a czy wlosy bardzo ciemne, wrecz czarne i ciemno brazowe tez rozjasnia?

Gość Eti
podnosze, prosze o odpowiedz, wypowiedzcie sie:( bardzo prosze i bede wdzieczna

Gość Eti
up up up up up up upupupuup

Gość SFDSFDS
NIESTETY TEN SZAMPON NIC A NIC CI NIE POMOZE... NIE ZAUWAZYLAM JAKIEJKOLWIEK ROZNICY PO JEGO STOSOWANIU... RESZTA REFLEKSY TO POJEDYNCZE WLOSY MOGLYBY SIE MIENIC A NAPEWNO NIE ZMINEI KOLORU WLOSOW...

Gość Eti
dziekuje za choc jedna odpowiedz :( czyli ciemnych wlosow tez nie rozjasni wcale? nie stana sie rude?

ee... niee ale jak przepłuczesz w wodzie nutlenionej, no albo w rumianu (gorszy efekt) to Ci sie rozjasnia:)

Ten szampon daje delikatny zlocisty polysk na niektorych pasmach wlosow, ale szczerze mowiac, trzeba sie bardzo przygladac, zeby cokolwiek dostrzec.

Gość jassminaa
Moje ciemnoblond włosy rozjaśnia. Trzeba używać go przez dłuższy czas i efekty będą. Na pewno po kilku myciach spektakularnych efektów nie zobaczycie, ale używając regularnie przez kilka miesięcy, sukces gwarantowany ;)

Gość brawa dla archeologa
Naprawdę brawo moja droga za bycie archeologiem! Myślałaś kiedyś o rozwoju w tym kierunku?