Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusssskaaa

Mma problem.Czy wypada zaprosic lekarza na kawe?kto pomoze, mial podobna sytuac

Polecane posty

Gość kobieta pierwsza
tak doradzacie jej w sprawie tego lekarza, a to gorszy przypadek niz moj, a ja nie mam odwagi zaproponowac tej kawy bo on sie nie odzywa to co mam myslec, nigdy w takiej sytuacji ie bylam, to chlopak zawsze zabiegal nawet jak odmowilam;/

Gość agusssskaaa
witam, jakies pomysly dzis?

Gość jastin 1976
Krótko opisze moja sytuację abyście mogli popatrzeć obiektywnie i doradzić ... Miałam chłopaka 7 lat i właśnie się rozstaliśmy ... W międzyczasie poznałam fajnego faceta b wykształconego... Lekarza...Zaprosił mnie w zeszłym roku do teatru ... Byliśmy i było widać że jest zainteresowany... Później zbliżał się sylwester i napisał mi czy pójdę z nim na sylwestra w towarzystwie lekarzy... Wymyśliłam bzdure i odmowilam ale powód był taki że byłam wtedy jeszcze z chłopakiem który tak naprawdę i tak nie przyjechał na sylwestra i byłam sama :O mój błąd.... Od tego czasu mamy kontakt ale słabszy pisałam mu kiedyś że chętnie się wybiorę z nim na kawę napisał chętnie do zobaczenia... Ale z jego strony brak odzewu ... Nie dziwię się czuje się pewnie urażony ale moje pytanie to czy wypada mi zaprosić go na kawę ??? Jak sformułować pytanie aby przyjął zaproszenie ? Jest oczywiście sam i wiem że nie ma nikogo ;-) nie jesteśmy malolatami mamy po 36 lat tylko nasuwa mi się jeszcze pytanie czy jest sens zawracać sobie głowę kimś po wyższym wykształceniu ja mam niestety.tylko średnie... Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi dojrzałych ludzi !